2777
2789
عنوان

چی بخورم که بچه ام پسر شه

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 19 پست
جنسیت با مرده.شنیدم ۳ ماه قبلش هر روز صبح ناشتا به شوهرت دمنوش خرنوب بده بخوره. از عطاری بگیر‌ پسر ز ...

نوشابه رو نمیدونستم باید حذف کنه

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تعیین جنسیت دست اقاس تغذیه اونم باید رعایت ش

اقانون شکمو هستن ببینم راضی میشه

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات

Ivf نمیخواد. چندتا از اقوام رفتن دکتر برا تعیین جنسیت. میدونم ivf نکردن ولی یه سری دارو خوردن. الان ...

نمیخام قرص بخورم خودم یه پسر دارم جریانش طولانیه بخاطر پسرم و تنهاییهاش میخام براش برادری بیارم مگه به خودم باشه دختر میخام شاید خدا نخاد من پسر دار شم بارش برام سنگین باشه