2777
2789
عنوان

خدا جونم کمک کن تنهام نذار

374 بازدید | 39 پست

همسرم جلو بابام گفت این دیگه زن من نیست فقط مادر بچه های من طلاق اش نمیدم اگه بره دادخواست طلاق بده می کشم اش قبلا خیانت کرده بخاطر بچه ها بخشیدمش .هیچ کس نمیدونه الان جلو بابام گفت میرم خیانت میکنم هرکاری از دستم بربیاد میکنم 

بابام هم چون میدونست دیوانه است هرکاری بگه میکنه جلو بچه ها چیزی بهش نگفت 

به من گفت دخترم چی کار میکنی گفتم میخوام فقط بمونم مادر بچه هام باشم طلاق نمیخوام  بگیرم گفت بهترین کار میکنی بچه ها روشما آوردین به این دنیا بابای عاقلی که ندارن لااقل توبمون واسشون مادری کن عزایزان با دل پاک تون برام دعا کنید که کم نیارم خدا همیشه کنارم باشه

درسته که مادری پس خودت چی میشه غرورت احساست اگه ازش مریضی بگیری چی 

حالا که پدر خوب داری برو خونه بابات بچه هانم ببر ول نکن وقشنگ درخواست مهریه و..بده ببینم کی می‌تونه بکشه در ضمن حق طلاق که نداری که درخواست بدی اگه هیچ کاری نکنی خودت یا پدرت اونوقت جری تر میشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته که مادری پس خودت چی میشه غرورت احساست اگه ازش مریضی بگیری چی حالا که پدر خوب داری برو خونه باب ...

پدرم راضی نیست که برم بعد کجا برم این تصمیم خودم هست خونه واسه خودم هست چرا برم توخونم با بچه هام زندگی میکنم من بدون بچه ها تو این دنیا هیچ ام

خدا بهت صبر بده.  ولی چطور  میشه اینگونه نرهای بی خاصیت، وقاحت و بیشرمیشون، به جایی میرسه کع رودرروی یه بزرگتر هم جسارت این حرف رو به خودشون میدن.خدا از سرش بزنه و ان شا.. تو این خیانت، هم زنی نصیبش بشه که دمار از روز گارش در بیاره و به چه کنم چه کنم بیفته.