2777
2789

چندساله هست 

دختر یا پسر 

درس می‌خونند یانه

چقدر حرف گوش میدن 

گوشیو چطور استفاده می‌کنند 

چقدر تو کنترل شما هستند

چه چالش‌ها یی براتون اذیت کنندست باهاس

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞

هر تجربه ای دارید بگید

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی نسبت به پارسال کمتر درس میخونه.

مشکل اصلیم اینه خیلی روزا میره بیرون شده روزی ۴ ساعت پارسال ماهی یه بار فقط میرفت 

پسرم کلاس دهمه 

گوشی که کلا دستشه.  نمیشه کاری داشت  پسرم تیزهوشان میره تمام ترسم اینه پس بزنه.     پارسال خیلی بهتر بود 

عزیزم خیلی پیچیدس و مدت دار

بچه اونی نمیشه که میخوای اونی میشه که هستی

از کودکی شروع میشه

مثلا کیف بچه رو نندازی شونه خودت نترس بچت نمیمیره

ببریش بانک براش یه حساب بنام خودش باز کنی با کارت بانکی

ادم حسابش کنی نه یه موجود بی شعور نفهم چون بیشتر از ماها میفهمه اما ما نمیفهمیم

یادش بدی کیفش و لباساشو خودش مسولشه

و هزاران مورد دیگه

کلا فکر کنی یکیه همسن و هم خونه توئه

فقط نا محسوس مراقبش باشی و کودکیشو رعایت کنی مثل بوس و بغل

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

برادرزادم ۱۶ سالشه چیزی ازش ندیدم ولی خواهرزادم ۱۵ سالشه اوضاعش خیلی بده مادرشم که براش مهم نیست عین ...

ای وای خب این بده غیر قابل کنترل میشن و آسیب.. میبینه

خودمم درس زیاد نمیخونم رو گوشی کنترل ندارم با اطرافیانم چالش و موانع زیادی ایجاد میکنم 😂

چند سالته؟ عاشق هم شدی؟ بهت از لحاظ روحی آسیب زده

18 سالمه نوجوان حساب میشم؟

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

خیلی نسبت به پارسال کمتر درس میخونه.مشکل اصلیم اینه خیلی روزا میره بیرون شده روزی ۴ ساعت پارسال ماهی ...

نمیدونید تو گوشی چیکارمیکنه؟ مشکوکه ها... خودم دهمم

اگه امضامو دیدی برام دعا کن به هدفم برسم:)