2777
2789
عنوان

اگ باردار باشمم🥲

134 بازدید | 10 پست

من ممکنه باردار باشم اما اصلااا الان دوست ندارم چون دوماه نشده اومدم خونه خودم و هنوز عروسی نگرفتم تو این سن‌هم دوس ندارم باردار باشم اما امروز باید پریود میشدم و نشدم خیییلیم نگرانم😔

از ی طرف همش فکر و خیال میکنم ک کاش نباشم اگ باشم نگهش ندارم ولی از بعدش میترسم چون ی جورایی قتل حساب میشه،از ی طرف وقتی فکر میکنم باردارباشم و نگهش دارم ی سال بعد ی بچه ۱ ماهه گوشه خونه هست دلم ضععععف میرهه براش تصورش خیییلی شیرینه البته هم من هم شوهرم عاشق بچه‌ایم اما الان واقعا خییلی استرس دارم چند روزه میخوام دق کنم از ی طرف این فکر قند تو دلم آب میکنهه🥺🥲😔

منم مثل خودت چند ماه گذشته بودش باردار سدم بچم نگه داشتم

وااای واقعاا؟؟؟

الان بچت چند وقتشه؟

یعنی دارم دق میکنمم انقدر این روزا استرس داشتم دیگ مامانمم حرص میخوره😔

الان اصلااااا شرایطش و نداریم با اینکه عاشق بچه‌ایم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سقط زیر چهارماه قتل نیست اما عوارض جدی برای بدن داره و تاثیر منفیش روی روانت هم تا مدتها میمونه.

اگه بچه نمیخوای کامل و مطمئن پیشگیری کن

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
سقط زیر چهارماه قتل نیست اما عوارض جدی برای بدن داره و تاثیر منفیش روی روانت هم تا مدتها میمونه.اگه ...

واقعا؟

میدونی چیه ببخشیدا هرسری رابطع‌هامون با پیشگیری نبود ی بار با پیشگیری انجام دادیم نشد😑

ی ربع بعدش قرص اورژانسی خوردم اما هنوز پریود نشدم😔

ن اینکه بچه نخواممم عاشق بچه‌ام اما الان🥺

واقعا؟میدونی چیه ببخشیدا هرسری رابطع‌هامون با پیشگیری نبود ی بار با پیشگیری انجام دادیم نشد😑ی ربع ب ...

تاخیر پریودت به خاطر قرص اورژانسیه.

الابختکی و شد شد نشد نشد پیش نرو. بچه‌دار شدن تو این دوره بدون برنامه‌ریزی دقیق اصلا منطقی نیست.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
تاخیر پریودت به خاطر قرص اورژانسیه.الابختکی و شد شد نشد نشد پیش نرو. بچه‌دار شدن تو این دوره بدون بر ...

وااقعا؟؟

البته ب خاطر استرسی ک این هفته کشیدمم هس فکر کن انقدررر فکر کردم ک داشتم افسردگی میگرفتم هرروز سردرد داشتم انقدر فکر و خیال کردم و منتظر پریودیم بودم امروز دیگ گفتم بیخیال هرچی میخواد بشه جرم ک نکردم

ولی امبدوارممم تاخیر پریودم باشه ن بارداری😔

خیلی حرفای متفاوتی هس یکی حرف شمارو میزنه یکی میگ ن قرص خوردی باااید ی هفته بعدش خونریزی داشتی نمدونمم 

ی سوال ریگ علائم بارداری از اول شروع میشه؟؟؟