2777
2789

خانوما کسی قرص دوفامد برای تنظیم پریودی خورده؟

مدتی بود پریودیم بهم ریخته بود رفتم دکتر بعداز آزمایش و اینا دوفامد داد بهم که از 15 پریودی تا 10 شب بخورم

دفعه اول که خوردم 5 روز بعداز قطع کردن قرص پریود شدم و 4 روز خونریزی عادی داشتم

ولی دفعه دوم بعداز اینکه 10 شب خوردم و تموم شد.بعداز پنج روز، یکروز لکه بینی داشتم و دیگه پریود نشدم...

از اون موقع هم 10 روز گذشته

چرا اینجوری شدم دلیلش چی میتونه باشه

😍الهی به امید تو❤میشه برای سلامتی بچه هام یه صلوات بفرستید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه سال خوردم دیگه ماه های آخر حجم خونریزیم کم شده بود فک کنم عوارضشه

شما واسه چی میخوردی؟

آخه من پریودم بهم ریخته بود خیلی از موئدم میگذشت بعد خیلی کم درحد لکه بینی پریود میشدم.  دکتر مثلا اینو داد که خونریزیم بهتر بشه. اگه عوارضش کم شدن خونریزیه خب چجوری تنظیم بشه

نگران نباش طوری نیست یا هورمونات بهم ریخته یا بارداری

بخاطر بهم ریختن هورمونام دکتر داده بود که مثلا تنظیم کنه.

شما واسه چی میخوردی؟آخه من پریودم بهم ریخته بود خیلی از موئدم میگذشت بعد خیلی کم درحد لکه بینی پریود ...

تنبلی تخمدان داشتم سه ماه یه بار پریود میشدم ولی با دوفامد منظم شده بود

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

بخاطر بهم ریختن هورمونام دکتر داده بود که مثلا تنظیم کنه.

خوب جور دیگه بهم ریخته

به منم داد  به لکه بینی افتادن  گفت قطع کن قطع کردم پریود شدم  پاک شدم  ۵ رو بعد پاکی جوری به خونریزی افتادم از پریود بد تر ۲ دوره دارو جلو گیری خوردم تا تنظیم شدم

تجربه خودم بهترین دارو برای تنظیم شدن ال دی هست و قرص های پیشگیری از بارداری 

خوب جور دیگه بهم ریختهبه منم داد به لکه بینی افتادن گفت قطع کن قطع کردم پریود شدم پاک شدم ۵ رو ب ...

ال دی هم دو ورق خوردم بعداز قطع کردنش 10 روز طول میکشه تا پریود بشم و خونریزیم خیلی کمه درحد لکه بینی...

دوفامد ماه اول خوب جواب داد هم زود پریود شدم هم خونریزیم بیشتر شد درحد طبیعی...  ولی لامصب دوباره بهم ریخت