2777
2789
عنوان

نوسان برق

386 بازدید | 12 پست

اینروزا بیشتر مراقب خودتون ووسایلای برقیتون باشین همین نوسان برق خونه مادرشوهرم ترکونده همه چیشون سوخته خودشونم تو اتاق خواب بودن همه چی آب برق رفته اومده یهو برق جرقه زده وآتش سوزی شده خلاصه مراقب باشین حداقل به ما سیصدملیون ضرر خورده شایدم بیشتر

به عنوان مهندس برق شاغل در سیستم : دوستان عزیز راه حلش فقط یه محافظ نوسان مرکزی قبل از جعبه تقسیم داخلی واحدتون هست

سالیانه بزای خودم نصب کردم هیچی نشده عین خیالمم نیست زاحت

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اطلاعی تو این زمینه نداشتیم

متاسفانه اگاهی نمیکنن برای مردم

زیر دستم پر از این جور پرونده هاست که بررسی میکنم

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .

بعد پرونده ها به جایی هم میرسه یانه؟؟؟

من مهندس اداره بازرسی شبکه هستم

فقط قسمتیش بامنه و بقیه ش مربوظ به واحد دیگس

متاسفانه برای قطعی های دو ساعته خیر خساراتی تعلق نمیگیره

من مهندس اداره بازرسی شبکه هستمفقط قسمتیش بامنه و بقیه ش مربوظ به واحد دیگسمتاسفانه برای قطعی های دو ...

سلام اقای مهندس متاسفانه ماهم بااین مشکل درگیریم میشه راهنمایی کنین ازکجابایدتهیه کنیم وقیمتش درچه حدهستش؟ممنون

سلام اقای مهندس متاسفانه ماهم بااین مشکل درگیریم میشه راهنمایی کنین ازکجابایدتهیه کنیم وقیمتش درچه ح ...

سلام خانم محترم

منظورتون محافظ برق مرکزی هست ؟

در تمامی سایت ها خصوصا سایت دیجیکالا هست

حضوری هم میتونید مراجعه کنید الکتریکی های بزرگ شهرتون

قیمتش از ۸۰۰هزاز تومن شروع میشه تا تقریبا دو میلیون

البته همون ۸۰۰ هزار کارتون راه میندازه

برند پارت الکتریک بگیرید بهتره قیمتشم به صرفه هست

نامه توانیر تهران خطاب به همه اشاره می‌کنه میگه حتما بگیرید

خونه بنده الان ۱۵ ساله دارم نه وسایلم سوخته نه چیزی

چون جلوگیری می‌کنه از وصل اضافه ولتاژ در زمان راه اندازی مجدد شبکه