2777
2789
عنوان

اونایی ک تو رابطه هستین میاین راهنماییم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 68 پست
من تورابطه نیستم ولی به نظرم بهم زدن برای این موضوع کمی احمقانستدرکل اگراعتمادنداریدتموم کنید اماازس ...

نیتش خیر بوده؟نه میخواسته با ی تیر دو نشون بزنه منو تحت تاثیر قرار بده گل خشک خواهرش اورد برام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیتش خیر بوده؟نه میخواسته با ی تیر دو نشون بزنه منو تحت تاثیر قرار بده گل خشک خواهرش اورد برام

عزیزم اگرمطمئنی بهم بزن

صلاح خودت روبهترمیدونی

واقعابرای هرکس چیزهایی مهمه وحساسیت زاست براش حتمادلایل محکمه پسندی داری

برات آرزوی موفقیت میکنم

نه زیاد خرج نکرد برامدوسال گل نخرید کادو زیاد نخریدولی من موندم باهاشبا حرکت اخرش کامل از چشمم افتاد ...

عزیزم باید یکم بیشتر در جریان باشم تا بگم جدا میشدم یا نه باید نسبت به درآمدش ببینیم خوب خرج می‌کنه یا نه

باید ببینیم آیا خسیسه؟

نسبت به درآمدش خوب کادو میخره؟

چون گل و بعضی از پسرا فکر میکنن خرج اضافه هست چون خشک میشه باید بقیه چیزا رو ببینم.

اگر خسیسه حتما جدا میشم اگر نه به خاطر فقط گل نه

چند سالشه ؟

شغلش چیه ؟

کادو چی داد جز گل

شما باشی بروش میاوردی؟جدا میشدی سر این قضیه؟اخه برام ارزش قاعل نشد

اره به روش میاوردم 

ارزش خودت رو بدون 

تو در حدی هستی که یه شاسکول گل پلاسیده خواهرش رو برات بیاره؟ 

صددرصد جدا میشدم اگه جات بودم

چون قبلا گفته میخوام جدا بشم 

دو پسرا وقتی میخوان جدا بشن بهونه الکی میارن همون قضیه استوری که گفتی 

گل پلاسیده که برای تو نخریده آورده 

حقیقت منم بودن ناراحت میشدم. چون این چیزی که گفتی به نظر میاد ماله خواهرش بوده ولی دلیل برای کات کرد ...

خودش چند وقت پیش گفت کات کنیم چون میگفت استوری نزار پروفایل نزار ولی خودش دختر فالو کرد

گفت جدا شیم چون پروفایل میزاری

خودش چند وقت پیش کفت کات کنیم چرا چون پروفایل دوس نداشت بزارم و استوری

حیف تو 

حوصله داری منم یه آدم بیخود رو یکسال توی زندگیم راه دادم. آخرش شرش کم شد. گل بهش پس میدادی بگو ممنون که به فکرم بودی ولی راضی نبودم دسته گل خواهرت رو بیاری. همین حرف از صدتا فوش براش بدتر بود و متوجه کار اشتباهش میشد.

فکر کنم طرف خیلی خسیسههم اینکه زیاد اسی رو جدی نگرفته

راستش من این کارو خسیسی نمیدونم بعدشم چون از خرج کردن پسرا قبل از خواستگاری حس خوبی نمیگیرم 

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

اره به روش میاوردم ارزش خودت رو بدون تو در حدی هستی که یه شاسکول گل پلاسیده خواهرش رو برات بیاره؟ صد ...

دوسال ازم سواستفاده کرد من نفرینش کردم

امیدوارم جوابش بگیره

من وابستگیم سواستفاده کرد

اخرشم گل پلاسیده خواهرش اورد برام