2777
2789

خیلی خوبه بنظرم تو فامیل کسی نیست که باهاش دوست شم همشون سناشون خیلی بالاس همسن مامان بابام یا خیلی کوچیک منظورم دخترعمو عمه خاله یا داییه نه دورتر شما چی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مال من اکثرا از کن کوچیکترن ولی نه خیلی مثلا ۳ تا ۵ سال.ولی چندتا هم هست که یکیشون همسنمه دوستشون دو سال ازم کوچکتره و از اون دو تا یکیشون خیلی خوبه و رفیق عالی ولی یکیشون خیلی بده.

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩

اره خیلی خوبه.یه جورایی اگر رفت امد زیاد باشه مثل خواهربرادر برا ادم میشن

دقیقا. باهاشون جریت حقیقت بازی میکنیم آنقدر حال میده.قشتک‌ابروی همه نابود میشه😂😂

البنه اینم بگم یه دختر دایی دارم سه سال از خودم بزرگتره با اون تقریبا همسن و سالیم ولی خب خیلی اداییه اصلا خوشم نمیاد ازش و ابمون تو یه جوب نمیره مثل هم نیستیم

اینو میگی بیشتر دوس دارم😂😂

با اینکه اختلاف سنی کمی نداریم ولی خب😂😂

اما یه دردسر که داره اینه که تو معمونی های بزرگ مامانبزرگم و خاله ام میگه که تو باید کنترلشون کنی.بابام میگه باید بیای پیش مردا بمونی تو جمع😑😑ولی ایده های برای کنترلشون و سرگرم کردنشون پیدا کردم که به عقل جن هم نمی‌رسد😂😂مثلا یبار ۵ تا بچه بودن.بهشون گفتم بچه ها من یه پیج دارم که توش خودمو دختر جا زدم(مال دوستم بود)الان به پسری(که پیج خودم بوده) پیام بد داده.چجوری جوابشو بدم و انتقام بگیرم؟؟

یه جوری نیم ساعت در فکر انتقام رفتن که خاله ام پشماش ریخت😂😂