2777
2789

دخترم هشت سالشه

سشنبه از مدرسه زنگ زدن ک بیاد دلش درد مبکنه بالا اورده

اوردیمش خونه از شبش هم تب کرد

تب شدید تا چهل درجه میرفت و سخت کنترل میشد

بردیم دکتر تب بر داد و قرص دمیترون

بهتر نشد بردیم بیمارستان سرم زدن براش

تبش قطغ شده ولی هنوووز هم تهوع داره امروز چهار پنج روز میشه 

اصلاااا میل ب غذا نداره 

شکمش درد میکنه ولی روزی ی بار دفع داره اونم اسهال

چیکار کنم😭😭

نمیدونید دوره ویروس چند روزه اس؟

گفتم امشبم ببریم بیمارستان شوهرم میگه ویروس باید دورشو بچذزونه ذیگه

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط مواظب باش بدنش کمکاب نشه و تبش بالا نره

تبش قطع شده 

او ار اس اصلا نمیخوره دوس نداره

دوغ میخوره 

ابم میخوره یکم 

صبحم چایی کمرنگ خورد 

یه دوش آب گرم یه لباس راحتی یه موسیقی ملایم یه چای تازه دم..به درکک که خیلی از مشکلات حل نمیشن!!( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری دوازده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)

فقط میخوام بدونم ک این ویروس چند روزس

میترسم همینطور پیش بره خدای نکرده بستریش کنن 

دلش چیزی میخوادا 

مثلا میگه بستنی میخوام

پیتزا میحوام

یا امروز خربزه خورد 

تبش قطع شده او ار اس اصلا نمیخوره دوس ندارهدوغ میخوره ابم میخوره یکم صبحم چایی کمرنگ خورد

خداروشکر که قطع شده ، خوبه مایعات بده مرتب ، آب سیب بده ، سیب رو رنده کن بذار رنگش قهوه ای شد با یکم گلاب مخلوط کن بده بخوره اسهال رو زودتر بند بیاره ،

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

ما هممون از عید گرفتیم دخترم دو بار گرفت ده روز مدرسه نرفت تبش هم‌گاهی بر می‌گشت مراقب باش شب ها اکثرا تب میکنن فکر نکنی تو روز تب نداره شب هم تب نمیکنه مرتب شبا دست بذار رو بدنش قرص جوشان ویتامین سی و او آر اس هر بار تشنش شد بده بهش تو آب خنک حل کن قطره پدی لاکت روزی یبار ۱۰ قطره میدادم بهش 

من دخترم التهاب گلو داشت و آموکسی کلاو می‌خورد بابت سرفه اش هم جدا دارو می‌خورد هنوزم گلوش ملتهب و سرفه میکنه گاهی 

میترسم همینطور پیش بره خدای نکرده بستریش کنن دلش چیزی میخوادا مثلا میگه بستنی میخوامپیتزا میحوامیا ا ...

خب بستری بشه چه اشکال داره مهم اینه که خوب بشه اتفاقا تو بیمارستان تحت نظره غدذاش هم به راهه خیالت راحته