2777
2789

دختر داییم ی رل داره که ی ساله با همن 

تا حالا از گل کوچیک ترم به دختر داییم نگفته (فقط تو بعضی مواقع شوخی چرت و پرت به همدیگه میگن) 

همش قربون صدقه همدیگه میرن 

با هم گرمن 

پسره تقریبا شده برده و گوش به فرمان دختر داییم 

پسره اعتراض هم نمیکنه اکثر مواقع 

تا حالا نشده به دختر داییم بگه با تو ربطی نداره یا فلان 

هررر سوالی داشته باشه جواب میده چیزای گوشیشو نشونش میده 

اسکرین چیزی هم دختر داییم خواست بهش میده 

پسره وقتی که میاد خونه داییم دخترش میگه محسن مثلا فلان کارو برام بکن اونم فورا میکنه 

خیلی براش مهمه حس و حال دختر داییم 

حالا من کاری به مسائل خصوصی و رابطه ندارم اما دختر داییم میگه تو اون موردم به فکر منه و نظر من خیلی براش مهمه و ریش و قیچی رو دست من میده و چون من اجازه رابطه نمیدم حرفی نمیزنه و میگه هر چی تو بگی و به حرف دختر داییمه (حالا من خبر ندارم رابطه دیگه ای هم دارن یا نه)

پسره باغ نرفت که با دختر داییم باشه 

پسری که رو حرف مادرش حرف نمیزد و چون مامانش گفته بود مریضی نرو بیرون 

اما پسره اومد دختر داییمو ببینه 

مادرش وسط دیت (من اونجا بودم) زنگ زد کجایی و اینا گفت کار دارم میام حالا  

یبار پسره دوستش حالش بد بود 

دخترداییم باهاش دعوا کرد که چرا نمیای پیشم میری پیش رفیقت 

پسره فورا برگشت و فقط ۵ دقیقه رفیقشو دید گفت باید برم ثمین (دخترداییم) اجازه نمیده

دختر داییم هررر کار با پسره بکنه پسره حرفی نمیزنه و هیچی نمیگه حتی یبار با کمربند زدش (حالا نمیدونم شوخی بوده یا نه) 

کلا پسره همش جواب پس میده 

از دختر داییم میترسه چون یبار حرف رابطه و اینا بود دختر داییم گفت محسن بیخیال تو فقط به فکر همون موضوعی 

پسره گفت من میترسم دیگه حرفی بزنم میترسم ناراحت بشی عزیزم 

به دختر داییم حسد میورزم حسابی 

کاش ی پسر اینجوری نصیب من بشه کاش 🤦🏼‍♀️😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این جوریه که باید همه پسرا تو رابطه باشند اینجا از بس رابطه با کیفیت ندیدن همینکه شوهری مثل تا حالا کتک نزده فکر میکنند دیگه آخرین حد عشق و علاقه رو داره رابطه سالم همینه دیگه اصلش

از لفظ زن ذلیل متنفرم 

اصلا بر فرض که زن ذلیل باشه 

این همه زن بودن که مرد ذلیل بودن یه بارم یه مرد زن ذلیل باشه به هیچ جا برنمیخوره 🌝🤌🏾

برنارد شاو : حیوانات دوستان من هستند، من دوستانم را نمی‌خورم💚❤️‍🩹🐄🐐🐑🐔🐤🐟 

بگو دعانویسشو به ما هم معرفی کنه😂

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

زن ذلیل نیس احترام و توجه بلده

اگ همه مردها اینطوری باشن دنیا گلستون میشه😂

از دخترداییت یاد بگیر ببین چکا میکنه خب

چند سالشه؟

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

به این نمیگن زن ذلیلی این فقط احترام و دوست داشتنه نسبت به کسیه که عاشقشی

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

عاشقشه تمام

فقط 15 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸