2777
2789

اول که غریبه می بینه  یکم خجالت می کشه و میاد بغلم ...برای چند دیقه بعد یواش یواش یه جوری به طرف جور  میشه  و  بغلش می کنه انگار نه انگار اولین باره که دیده ..سریع اسم طرف و یاد میگیره و یه جون میزاره بغلش و دیگه خیلی رفیق میشه ...بقیه خیلی دوسش دارن..ولی من اصلا دوست ندارم بغل همه میره و با اکثر  آدما جور میشه ...البته بیشتر خانوما ....چیکار کنم یکم  دست برداره از اینکارش؟ 

دخترم دنیا مه ....دلارای قشنگ من💗💗💜 الهم  عجل لولیک الفرج ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل اون کاربری ک میگفت دختر جاریش رو شکم شوهرش میشینه دامنشو میده بالا و من بدم میاد دختر یکسالونیمه😅😅😅😅

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

اینکه عالیه

فقط باید آموزش رفتار با غریبه هارو بهشون بدید و چون میره بغل بقیه لمس های خوب و لمس های بد و...از طریق مشاور کودک

این کاربری موقتاً(از 25 مرداد 1404 تا 12 تیر 1405) غیرفعال میباشد.ممنون میشم لایک و ریپلای نفرمایید🙏🏻

😐😐😐😐😐 همه دختربچه ها همینن

والا حداقل ۳ تا دختر همسن تو فامیل داریم ...از بغل مامانشون پایین نمیان  و گریه می کنن کسی میخاد بره سمتشون

پسر من هر کی میومد خونمون پشت سرشون گریه میکرد تا با خودشون ببرمش🤣 حتی غریبه ای که بار اولش بود میو ...

دختر من ۶سالشه این طوریه البته برا غریبه ها نه ولی برا دوست شوهرمم گریه میکنه چون بچه همسنش داره

آنچه مرانکشد قویترم میکند 

اینکه عالیهفقط باید آموزش رفتار با غریبه هارو بهشون بدید و چون میره بغل بقیه لمس های خوب و لمس های ب ...

بغل مرد ها نمیره ...فقط خانوما .... خودم خیلی حواسم هست یک دیقه هم تنها نمیزارم با کسی....جز خاله ش و مامانم ... اما دوست ندارم انقد سریع جور میشه ...