2777
2789
عنوان

من میخوام بمیرم

202 بازدید | 13 پست

من دیگه خسته شدم میخوام بمیرم از همه چی خلاصشم

از ابتدای زندگیم تا الان مردم با من اینجوری رفتار میکنن 

هروقت هر کجا که برم یه حرفیو میزنن که ناراحتم کنن یا دخالت میکنن یا مسخرم میکنن یعنی یه روزی هم نمیشه که این کارو نکنن همیشه منو ناراحت میکنن هر روز دیگه خسته شدم من دیگه نمیخوام چیزی بشنوم ازشون من فقط میخوام بمیرم میخوام بخوابم و دیگه اصلا بیدار نشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقااا و بعدش تو جوابشون رو میدی همه بسیج میگن که اون بزرگتره چرا تو جوابشون رو دادی

اره حتی یا حق با خودته میگن برو ازشون معذرت خواهی کن و هر وقت حرفی میزنم سوء تفاهم میشه و اونا فکر میکنن که من قصدم بدی هست 

عزیزم درکت میکنم تا سالیان سال همین مشکلو داشتم الان ها خیلی کم حرف شدم بهتر شده

بابا من ساکتم حتی بعضیا بهم میگن اینقدر که ساکتی فکر میکنیم کر و لالی 

اخ؛)

میگذره همش 

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

هر کی حرف زده بهت جوابشو بدهاین جوری دیگا حس که دوست داری بمیری از بین میزه

نه خیر اتفاقا احساس گناه میکنم و فکرم درگیر میشه حتی یا جوابشو بدم میگن تو ادم بدی هستی و وقتی جوابشونو ندم بهم میگن تو اصلا حرف نمیزنی که جوابشونو بدی

نه خیر اتفاقا احساس گناه میکنم و فکرم درگیر میشه حتی یا جوابشو بدم میگن تو ادم بدی هستی و وقتی جوابش ...

جواب حرف بدشون میدی آدم بد نمیشی آدمی میشی از حق خودش دفاع میکنه

سعی کن مهارت گفت و گو پیدا کنی اینکه دایم بهت بخندن یعنی یه ایرادایی تو حرفات داری که خودت نمیدونی د ...

وقتی که من کم پیش میاد دهنمو باز کنم چه ایرادی ممکنه باشه بعدا رفتار ادما با من از بچگی همینجوریه یعنی از بچگی تا الان حرفام ایراد دارن 

جواب حرف بدشون میدی آدم بد نمیشی آدمی میشی از حق خودش دفاع میکنه

ولی از نظر بزرگترا کار خیلی زشتیه و به جای اینکه طرفم باشن کار اونا رو ادامه میدن و دوباره منو ناراحت میکنن

ولی از نظر بزرگترا کار خیلی زشتیه و به جای اینکه طرفم باشن کار اونا رو ادامه میدن و دوباره منو ناراح ...

کدوم بزرگتر گفته

امام حسین برای چی رفت جنگید با اینکهدمیدونست تعداد افرادش کمه ولی دست بر نداشت برای دفاع از حق

تو اگه جواب ظالم ندی اون باهات بدتر رفتار میکنه میگی این کاری نمیکنه بذاره این بار یه بلای بدتر سرش بیارم