جاری یا دیگه خیلی بیکاره یا کلا مردم ازاره یا عاشق برادرشوهرشه😐
ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اخه اسم گفت بهمون مگه میشه این همه بد بیاری عادیه؟ما هر روز ی ضرر مالی داشتیم هر روز هر کی ما رو میب ...
اسم هم گفته باشه دروغه همش چرته.اینا با شیطان در ارتباطن. الکی میخوان ذهنتو نسبت به اون خانم بد کنن . ایمانتو میخوان ضعیف کنن
ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم
بدبیاری شما ربطی به کسی نداره.توتک تک تمام خونه ها مکافات مشکل هست بدون استثنا. خداروشکر تنتون سالمه بعضیا واسه یک قطره خون نفس نفس میزنن . اگه مشکلات منو بشنوی میگی خداروشکر ما این مشکلونداریم