2777
2789
عنوان

دعا گرفتن جاری

107 بازدید | 12 پست

چند وقته همش بد بیاری داشتیم 

در حدی ک تو دو ماه ۳ بار موتور ماشین باز کردیم 

صورت همسرم سوخته از اسفند هزار تومن دشت نکردهدر صورتی ک ما حداقل ماهی ۳۰ ۴۰ درآمد داشتیم 

زنگ زدیم سر متاب گفته فلانی براتون دعا گرفته با اسم گفت بهمون 

چیکار کنم

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

جاری یا دیگه خیلی بیکاره یا کلا مردم ازاره یا عاشق برادرشوهرشه😐

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم الان زنگ بزنم میگن برات دعا گرفتن همه همین و میگن

اخه اسم گفت بهمون مگه میشه 

این همه بد بیاری عادیه؟

ما هر روز ی ضرر مالی داشتیم هر روز 

هر کی ما رو میبینه میگه بستنتون

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
خدا لعنت کنه کسای که دنبال دعا هستن هر شب سوره واقعه بخون واسه رزق روزیه

خدا لعنت کنه اصلا هنگ کردم وقتی اسم گفت 

من اصلا سالی ی بار نمیبیم اینو 

فقط میدونم از اول حسودی زندگی منو می‌کرد 

واقعا نمیدونم چ کنم آنقدر میترسم ازین کارا

جاری یا دیگه خیلی بیکاره یا کلا مردم ازاره یا عاشق برادرشوهرشه😐

حسوده خیلی

مادرشوهر منم چند وقت پیش همینکارو کردباطلش کردمباااازم حس میکنم الان یکارایی کردهامروز وقت نکردم زنگ ...

چقد بیکارن ملت ب خدا

اخه اسم گفت بهمون مگه میشه این همه بد بیاری عادیه؟ما هر روز ی ضرر مالی داشتیم هر روز هر کی ما رو میب ...

اسم هم گفته باشه دروغه همش چرته.اینا با شیطان در ارتباطن. الکی میخوان ذهنتو نسبت به اون خانم بد کنن . ایمانتو میخوان ضعیف کنن 

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

اسم هم گفته باشه دروغه همش چرته.اینا با شیطان در ارتباطن. الکی میخوان ذهنتو نسبت به اون خانم بد کنن ...

اخه این همه بد بیاری از چیه 

اخه این همه بد بیاری از چیه

بدبیاری شما ربطی به کسی نداره.توتک تک تمام خونه ها مکافات مشکل هست بدون استثنا. خداروشکر تنتون سالمه بعضیا واسه یک قطره خون نفس نفس میزنن . اگه مشکلات منو بشنوی میگی خداروشکر ما این مشکلونداریم