2777
2789

به نظرتون کسی که قبلاً خرخون بوده ولی امسال که کنکوره  کاملا از درس زده شده و اصلا نخونده یه سال پشت بمونه از ساعت کم شروع کنه مثلا دیسیپلین و اینا تمرین کنه می‌تونه رتبه خوبی بیاره و دوباره خوب بخونه یا نه نمیشه پشت موندن رو بزاره کنار و هر رشته ای امسال آورده بره؟

نظرتون

صل علی سه تیرکه   چشما ترامپ بترکه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بستگی به شرایط داره و هدفت

شرایط نرماله فقط من روحیم ضعیفه انرژیک زیاده یه جا نشستن و دوست ندارم  و سال اول هستم می‌خوام دندون یا پزشکی بیارم ولی امسال حتی پرستاری آزاد هم نمی‌دونم بتونم بیارم یا نه

چرا نتونه؟ حتما میتونه

واقعا از پشت موندن میترسم از یه طرف هم از حسرت بعداً که اگه پشت نموندم و قرارهدحسرتش رو بخورم میترسم

واقعا از پشت موندن میترسم از یه طرف هم از حسرت بعداً که اگه پشت نموندم و قرارهدحسرتش رو بخورم میترسم

هروقت ترسیدی منو بیار تو ذهنت 

منم مثل تو پشت کنکور میمونم و شرایطم با تو خیلی فرق داره و سختتره و برای من آوردن رشته ی مورد علاقه ام خیلی حیاتی تره خواستی میتونی با من در ارتباط باشی البته من همسنت نیستم اما خب 

با یک مشاور شروع کن که در کنارت باشه تا کنکور بعدی مطمئن باش روی نگرانی هات کار میکنه

🌺روانشناس هستم🌺کمک خواستی پیام بده این آیدی ایتام zohre_sh_20@  اینم آیدی تلگرامم zsh9999@
هروقت ترسیدی منو بیار تو ذهنت منم مثل تو پشت کنکور میمونم و شرایطم با تو خیلی فرق داره و سختتره و بر ...

اره حتما خیلی خوشحال میشم♥️

اسی دقیقا مثل توام

من فهمیدم که امسال رو نمیتونم واقعا اینکه از الان بخونم روزی مثلا۱۵ ساعت در توانم نیست ولی از فردا شروع میکنم با برنامه جلو برم و استمرار داشته باشم از ساعت کم از همین فردا شروع میکنم سعی میکنم نهایی هارو بهترین نتیجه بگیرم بعدش می‌شینم برا سال بعد میخونم 

منم....ولی میترسم پشت بمونم

میترسم ولی تغییر یهو اتفاق نمی افته دیروز تصمیم گرفتم که این دو ماه تمام تلاشم رو بکنم و بکوب بخونم عین ربات امروز نتونستم چون عادت ندارم پس چاره ای نیست 

میترسم ولی تغییر یهو اتفاق نمی افته دیروز تصمیم گرفتم که این دو ماه تمام تلاشم رو بکنم و بکوب بخونم ...

اره میدونم داشتم میخوندم اواخر اذرماه ول کردم واقعا ریدم به خودم 

حالام تو باتلاقم همه هم انتظار دارن این دوماه درصدای 30کنکور اردیبهشت ببرم 60 و 70