به نظرتون کسی که قبلاً خرخون بوده ولی امسال که کنکوره کاملا از درس زده شده و اصلا نخونده یه سال پشت بمونه از ساعت کم شروع کنه مثلا دیسیپلین و اینا تمرین کنه میتونه رتبه خوبی بیاره و دوباره خوب بخونه یا نه نمیشه پشت موندن رو بزاره کنار و هر رشته ای امسال آورده بره؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شرایط نرماله فقط من روحیم ضعیفه انرژیک زیاده یه جا نشستن و دوست ندارم و سال اول هستم میخوام دندون یا پزشکی بیارم ولی امسال حتی پرستاری آزاد هم نمیدونم بتونم بیارم یا نه
واقعا از پشت موندن میترسم از یه طرف هم از حسرت بعداً که اگه پشت نموندم و قرارهدحسرتش رو بخورم میترسم
هروقت ترسیدی منو بیار تو ذهنت
منم مثل تو پشت کنکور میمونم و شرایطم با تو خیلی فرق داره و سختتره و برای من آوردن رشته ی مورد علاقه ام خیلی حیاتی تره خواستی میتونی با من در ارتباط باشی البته من همسنت نیستم اما خب
من فهمیدم که امسال رو نمیتونم واقعا اینکه از الان بخونم روزی مثلا۱۵ ساعت در توانم نیست ولی از فردا شروع میکنم با برنامه جلو برم و استمرار داشته باشم از ساعت کم از همین فردا شروع میکنم سعی میکنم نهایی هارو بهترین نتیجه بگیرم بعدش میشینم برا سال بعد میخونم
میترسم ولی تغییر یهو اتفاق نمی افته دیروز تصمیم گرفتم که این دو ماه تمام تلاشم رو بکنم و بکوب بخونم عین ربات امروز نتونستم چون عادت ندارم پس چاره ای نیست