2777
2789
عنوان

برس حرارتی سوال

30 بازدید | 4 پست

بچها من موهام به قوای حالت وز داره ینی لخت نیست و یه حالت پفکی داره 

نمی‌دونم برس حرارتی می‌تونه بدرد موهام بخوره یا کلا الکیه ؟ نظرتون چیه ؟ موهامو لخت می‌کنه یکم این پفش بخوابه یا اینکه فقط اتو مو باشه ؟ 

این چیزا فقط مورو بدتر نابود میکنن منم موهام موج داره اینقدر اتو و برس حرارتی کشیدم داغون شده بود خشک و وز 

پف میکرد الان ۳ساله اتو نمیکشم بعد حموم روغن ارگان میزنم سشوار میکشم واقعا موهام تغییر کرده 

این چیزا فقط مورو بدتر نابود میکنن منم موهام موج داره اینقدر اتو و برس حرارتی کشیدم داغون شده بود خش ...

نه اسیبش اصلا مهم نیست 

فقط می‌خوام برای یه عروسی استفاده کنم یکی دوبار 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اسیبش اصلا مهم نیست فقط می‌خوام برای یه عروسی استفاده کنم یکی دوبار

اها اتو مو نداری؟فرق با اتو مو فقط اینک ک برس حرارتی واسه موی بلند استفادش راحت تره من موهامو باهاش صاف صاف میکردم ولی بعد یک ساعت و تکون خوردن و اینا دوباره پف میکرد اگ سشوار یا اتو داری با اونا هم کارت راه میوفته