2777
2789
عنوان

چطوری پشت سر هم درس میخونید

80 بازدید | 12 پست

ما واقعا نمی تونیم انگار باسنمون درد میگیره 🤣🤣همش بلند میشیم میریم آشپزخونه یا این ور اون ور اصلا نمیشه یه فیلم ۱/۵ ساعتی رو پشت سر هم ببینیم اون موقع ک مدرسه هم میرفتیم وضع همین بود فقط نیم ساعت اول سر کلاس خوب بودیم بقیه اش به زور تحمل میکردیم چطوری منظم مرتب ۱/۵ ساعت درس میخونید و ربع ساعت استراحت باز میرید سراغ درس ما کم کم نیم ساعت استراحتیم😂🫶🏻

خواهران دوقلو در افسانه نی نی سایت😅🩷🩷باردار نیستیم تیکر کنکورمونه نپرسید کی زایمان میکنید پلیییییز😐🤣

عادت میکنی اولش سخته

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هدف داشتم امسال کم کاری کردم کتکش میخورم چون کم خوندم فرقی به حالم نمیکنه

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

هدف داشتم امسال کم کاری کردم کتکش میخورم چون کم خوندم فرقی به حالم نمیکنه

عریزم واقعا کتک میخوری🥲چ قدر سخت

خواهران دوقلو در افسانه نی نی سایت😅🩷🩷باردار نیستیم تیکر کنکورمونه نپرسید کی زایمان میکنید پلیییییز😐🤣

به درس خوندن علاقه دارم،وقتی نمیخونم حس پوچی میکنم

خوشبحالت چطور علاقه مند بشم😂؟

هر ۴۵ دقیقه یه بار ، یه رب استراحت بده به خودت، کم کم زمانو زیاد کن

باش مرسی 🙌🏻

خوشبحالت چطور علاقه مند بشم😂؟

ببین اول برا خودت یه هدف تعیین کن،مثلا اگه میخوای دانشگاه قبول بشی دیگه باید خودتو مجبور کنی بخونی چون اونا یه وسیلن برا رسیدن تو به هدفت کم کم بهش عادت میکنی،وقتی ساعت مطالعت زیاد بشه دیگه خودت دلت نمیخواد از این رویه خارج بشی،فقط اولش یکم سخته.

هر چیزی که درونِ توست زیباست، حتی تلاش‌هایِ ناموفقت برای پنهان کردنِ غم‌هات🌱"

عریزم واقعا کتک میخوری🥲چ قدر سخت

تاوان میدم وگرنه بر خلاف تمام فکر هام خیلی پشتم بودن اما گریه ممنوع بود باید جلوشون میخندیدم این سخت تر از همه چی بود برام

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست