2777
2789
🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

عیب نداره چرا به حرفای کسی که تورو نمیشناسه اهمیت میدی 

اون که نمیدونه درون تو چی میگذره پس نباید جدی بگیری

نه ببین! حتما یچیزی میدونم که میگم دیگه..👀🔪

من گفتم از خداشم هستتتتت؟؟؟؟؟ نه بابا منم تو اون تاپیک بودم اشتباه گرفتی من با اون دختری که عکسشو گذ ...

واییی چقد تو این مدت تاپیکای زیادی شرکت کردی ک منو یادت نیست😂

طرف عکس یه پسری رو گذاشته بود و توهم گفتی پسره از خداشم هست که درموردش نظر بدن خانوما..منم گفتم این نظر نیست..اینا همه دارن مسخرش میکنن😭😂

مطمئنم خودت بودی پروفایلتو یادمه

میشه واسه شادی روح پاک برادرم یه صلوات بفرستی؟:)✨🕊️🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واییی چقد تو این مدت تاپیکای زیادی شرکت کردی ک منو یادت نیست😂طرف عکس یه پسری رو گذاشته بود و توهم گ ...

آهااااا اون ، فک کردم تاپیک دیروز رو میگییی عکس یه دختری رو برداشته بودن تاپیک کرده بودن از توی همین سایت بهش گفتن بیاین خودشیفته سایتو ببینید ! فک کردم منظورت اونه 

اره اونو یادمه 🤣 ولی به کاربریتون دقت نکردم ، واقعا دعوا کردیم ؟

پیامم که چیز بدی نبود 😂😂 

نه ببین! حتما یچیزی میدونم که میگم دیگه..👀🔪

آهااااا اون ، فک کردم تاپیک دیروز رو میگییی عکس یه دختری رو برداشته بودن تاپیک کرده بودن از توی همین ...

نه دعوا نبود در حد بحث بود..حرف بدی بهم نزدیم و بی احترامی هم نکردیم

میشه واسه شادی روح پاک برادرم یه صلوات بفرستی؟:)✨🕊️🖤