2777
2789
عنوان

تا شب میشه خوابمون میاد😐🤣

65 بازدید | 9 پست

میخوایم برای نهایی بخونیم صبح زود بیدار میشیم مثلا ساعت ۶ یا ۷ بعد شروع میکنیم به درس خوندن بماند ک وسطش کلی وقت تلف میکنیم ولی ساعت ۸ ک میشه خوابمون میاد حس درس خوندن میپره شاید دلیلش تاریک بودن اتاقه چون اتاق پنجره نداره😐🤣یه دونه لامپ داره فقط 

از صبح تا حالا فقط ۳ تا فیلم دیدیم اونم زیاد نفهمیدیم الانم سلامت و بهداشت میخوندم حواسم پرت میشه همش کلا احساس میکنم مغزم خسته اس نمی تونم حفظ کنم😐

تازه شروع کردیم به خوندن🥲🤏🏻

خواهران دوقلو در افسانه نی نی سایت😅🩷🩷باردار نیستیم تیکر کنکورمونه نپرسید کی زایمان میکنید پلیییییز😐🤣

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کنکورین یا پشت؟

خوشبحالللتووونننن دوقلوین😍😍چقدر خوبه خواهر داشتن

خدا برا هم حفظتون کنه

به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》

جانا دو قلووو😍بیدار میشیم، بخونیم ....چقد قشنگه دو تایی😅🥰

مرسی ولی به زیبایی ک تصور میکنی نیس همش دعوا داریم😂❤️

اخه راه رو درست بلد نیستیم بعد دو سال دوری از درس تازه شروع کردیم نمی دونیم چطوری برنامه بچینیم🤧

خواهران دوقلو در افسانه نی نی سایت😅🩷🩷باردار نیستیم تیکر کنکورمونه نپرسید کی زایمان میکنید پلیییییز😐🤣

کنکورین یا پشت؟خوشبحالللتووونننن دوقلوین😍😍چقدر خوبه خواهر داشتنخدا برا هم حفظتون کنه

پشت کنکوری 😂❤️

البته تا چند ماه پیش دانشجوی روانشناسی بودیم🤧

اره بد نیس ولی به قشنگی چیزی ک تصور  میکنید نیس همش دعوا داریم🤣🤦🏻‍♀️

مرسی ولی به زیبایی ک تصور میکنی نیس همش دعوا داریم😂❤️اخه راه رو درست بلد نیستیم بعد دو سال دوری از ...

کلا دوقلو دوست دارممم🥰😁

ای جانم 

شاید شرایط اتاقتون هم باعث خستگی میشه

کتابخونه نمیتونید درس بخونید؟

ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :)
کلا دوقلو دوست دارممم🥰😁ای جانم شاید شرایط اتاقتون هم باعث خستگی میشهکتابخونه نمیتونید درس بخونید؟

نه بابامون نمیزاره🤦🏻‍♀️ما بلوچیم خانواده ها گیر الکی زیاد میدن🙃