2777
2789

من تو بارداريم همش استرس داشتم دست خودم نبود الان برا بچم نگرانم هفته ٥بارداريم تازه فهميده بودم كه با شوهرم دعواي شديد داشتم بعدش تو ماه ٣بودم كه مادرم ٢هفته بيمارستان بستري شديهو وهمش چشمام اشك بود دست خودم نبود بعد كه مرخص شد جفتم پايين بود خونه پدرم استراحت مطلق بودم جدا از استرساي كليم يه شب با شوهرم خونه پدرم بدجور دعوامون شد كه تقصير شوهرم بود حتي داداشمو بابام هم باهاش حرفشون شد كلي بهم ريختم شوهرم همون شب پشيمون شد ولي من داغون شدم الانم كه تو ماه ٦هستم خونه خودمون هستيم همش شبا دير مياد خونه كارش جابجا شده بيمه و حقوقش اينا يهو بهم ريخت استرس دارم همش ديشب دير اومد باهمدعوامون شد بجور زدو خورد ريزي داشتم همش ناراحتم برا بچم غصه ميخورم گريه ميكنم اعصابم داغونم نگرانم كسي هست تجربشو بهم بگه؟

تعداد رای : 2
نظرسنجی
استرس
1
50%
گريه و غصه
1
50%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که سربچه اولیم شدیدترین ترس واسترس رو تجربه کردم طوری که ازاول بارداری تا اخرش همش گریه. عصبانیتو ودعوا باشوهر هم بکنار. الان بچم یک سالو نیمشه نمیدونم چطور بفهمم اخه ؟؟؟مثلا چکارا میکنه که میفهمید تاثیر داشته روش؟؟

من که سربچه اولیم شدیدترین ترس واسترس رو تجربه کردم طوری که ازاول بارداری تا اخرش همش گریه. عصبانیتو ...

همينكه ميگن بچه همش دلد دردي ميشه همش گريه ميكنه و بي تابي و بزرگ بشه عصبي ميشه و اينا😢😢😢

سعی کن از این ب بعد اروم باشی عزیزم هنوزم وقت داری ارامش رو ب خودتو بچت برگردونی 

خدا ميدونه كه از ته دلم ميخوام اما شرايطم خيلي سخت شده خيلي برا آرامشم دعا كنين دلم برا بچم ميسوزه بدتر ميشم

شرایط کاری شوهرت بهم ریخته شده باهاش یکی به دو نکن 

آرامش داشته باش اگه اون عصبی هم میشه شما باید خود دار باشی و به اونم آرامش بدی نه اینکه تنش ها رو زیاد کنید 

من توبارداری باهمسرم مشکل نداشتم ومشکلاتم چیز دیگه ای بود واوایل بارداریم فقط یکدفعه شوک ناجور بهم دارد شد وتوخونه زندگیم نبودم 

وبچمم خیلی لجوج ونااروم شد و تا وقتی راه افتاد من باید یکسره کنارش میبودم 

ولی شما شروع کن بخوندن سوره والعصر تا بچه آروم بشه والبته به همسرت هم سعی کن دلداری بدی تا آرامش داشته باشه تاکارشو درست انجام بده

الهم صل علی محمد وال محمدو عجل فرجهم  
احساس ميكنم افسردگي گرفتم😭😢

بخوان تلقین منفی نکن 

وبه این فکر کن که این روزها گذراست نباید باور سلامتی خودتون باشید ومشکل مادی هم خیلیا دست به گریبانند

الهم صل علی محمد وال محمدو عجل فرجهم  
شرایط کاری شوهرت بهم ریخته شده باهاش یکی به دو نکن  آرامش داشته باش اگه اون عصبی هم میشه شما ب ...

آره انقد هي شرايط استرس زا برام پيش مياد ميخوام قرآن ختم كنم نگرانم نذر كردم والعصر هم ميخونم ازين ببعد خودم هم كلافم شوهرمم كه هيچي تنهايي از صبح تا شب اذيت ميشم خدا خودش كمك كنه

باید یه فکری بکنی واسه روحیه ت،مشاوره برو،با همسرت صحبت کن،مشکل توی همه زندگیا هست،با منطق جلو برید نه با جر و بحث و زد و خورد،اون بچه فردا که به دنیا بیاد و شاهد دعواهای شما باشه آسیب جبران ناپذیری بهش میخوره تمام زندگیش زیر و رو میشه.

بخوان تلقین منفی نکن  وبه این فکر کن که این روزها گذراست نباید باور سلامتی خودتون باشید ومشکل ...

فقط مادي نيست كه اينكه شبا دير مياد و همش درگيره كاره و نيست وسط بارداري مأموريتاش زياد شده يا دعواي قبليم كه بيخودي اون مراعات نميكنه و آتيش بياره معركس بدتر يابيمارستان مامانم اصلن دارم كلافه ميشم چرا همه چي اينجوري شد

دست خودم نيست دلم ميخواد ولي چكار كنم دارم از غصه واسه بچم ميتركم😭😭😭

عزيزم استرسي كه تو داري از بيرون بهت تحميل مي شه ودست خودت نيست.بذار يه چيزي بهت بگم حالا كه دست خودت تيست بسپار به خدا.بهت قول مي دم هيچ اتفاقي برا نينيت نه افتاده و نه مي افته

نيازارم ز خود هرگز دلي را كه مي ترسم در آن جاي تو باشد
عزيزم استرسي كه تو داري از بيرون بهت تحميل مي شه ودست خودت نيست.بذار يه چيزي بهت بگم حالا كه دس ...

قربون محبتت عزيزم دقيقأ همينه ان شاءالله همين طوري كه ميگي باشه خدا از دهنت بشنوه خدا خيرت بده كه حرفت آرومم كرد😍😍😍😭🌹🌹🌹🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻