2777
2789
عنوان

چيز كيك انار

1290 بازدید | 21 پست

بچه ها من اولين باره ميخوام چيزكيك انار درست كنم لايه ي پنيريش چند ساعت بايد بمونه كه بعد ژله رو بريزم روش؟ بايد سفت بشه؟ آخه واسه من الان حدود چهار ساعته كه تو يخچاله بالاشو نگاه كردم هنوز يكم شله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی سفت هم نشد مهم نیست ژله رو اماده کن بزار خوب سرد بشه بعد اروم با قاشق بریز رو مواد پنیری و بزا ...

طرز تهیه اش رو میذارید من هم یاد بگیرم؟😍😍

برای سلامتی نینیم صلوات میفرستین؟
خیلی سفت هم نشد مهم نیست ژله رو اماده کن بزار خوب سرد بشه بعد اروم با قاشق بریز رو مواد پنیری و بزا ...

باشه مرسي

آخه ميترسم ژله رو كه ميريزم بره توي پنير باهاش قاطي شه يا از بغلاش بريزه بپايين

عزيزم من توي گوگل نوشتم چيز كيك انار طبق اولين دستوري كه اورد انجام دادم

اره تو گوگل دستورها متفاوته من گفتم شما اگه درست کردین یه روش عالی بهم بگین

طرز تهیه اش رو میذارید من هم یاد بگیرم؟😍😍

من همیشه درست میکنم

یک بسته ساقه طلایی رو پودر میکنم با100گرم کره اب شده قاطی میکنم میزارم تهه ظرف0

یک بسته پنیرخامه ای نصف لیوان شکر یک بسته خامه رو خوب میزنم 

یک قاشق ژلاتین رو با سه قاشق اب بن ماری میکنم میریزم تو مواد پنیری و خوب قاطی میکنم

بعد میریزم رو بیسکوئیت

روشم دونه انار  و میزارم تا خوب ببنده

بعدم ژله انار طبق دستور درست میکنم میریزم روش

من همیشه درست میکنم یک بسته ساقه طلایی رو پودر میکنم با100گرم کره اب شده قاطی میکنم میزارم تهه ظرف0 ...

بعد برش میگردونی یا نه ظرف خاصی میخواد؟

من قالب کمربندی دارم میتونی تو یه ظرف گود درست کنی بعد که اماده شد برش بزنی بچینی تو ظرف سرو

واي پفك نمكي من ايراد كارمو از دستور تو فهميدم 

من ژلاتين رو توي نصف ليوان آب حل كردم و ديدم آبكي ميشه سه ربع از اون نصف رو بيشتر نريختم فك كنم بخاطر همينه كه الان خيلي سفت نميشه الان من چكار كنم ژله رو بريزم روش؟

واي پفك نمكي من ايراد كارمو از دستور تو فهميدم  من ژلاتين رو توي نصف ليوان آب حل كردم و ديدم آ ...

اهان اب زیاد زدی

اشکال نداره خیلی زیاد نیست ژلاتین قوی تره میبنده

ژله رو بریز نگران نباش

اهان اب زیاد زدی اشکال نداره خیلی زیاد نیست ژلاتین قوی تره میبنده ژله رو بریز نگران نباش

مرسي پفك نمكي جان همون موقع ژله رو ريختم خداروشكر بسته و مشكلي پيش نيومد

ميشه براي از قالب در اوردنشم راهنماييم كني؟