2777
2789
عنوان

رابطه جنسی نداشتن بعد قهر و دعوا

1564 بازدید | 42 پست

منو شوهرم نزدیک 40 روزه باهم قهریم البته حرف می‌زنیم تا پای طلاق دعوا کردیم خانواده ها فهمیدن هیجا مارو نمیبره شبا تا دیر وقت بیرونی باهام حرف میزنه ولی رابطه جنسی فقط سه چهار بار داشتیم بدون معاشقه شبا میاد پیشم میخابه دلم میخاد بغلم کنه بوسم کنه آشتی کنیم نمیدونم چجوری غرورش و بیارم پایین شبا روشو میکنه اونور میخابه چیکار کنم خودشم میخاد ولی نمیاد نزدیکم میره تو دسشویی خودشو ارضا میکنه کمکم کنین

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه هرکس قلق شوهر خودشو بهتر میدونه قلقش چیه

نمیدونم میگن تو سکوت کن خوب میشه آخه من حرفی نمیزنم فرار میکنه از من تا حالا اینجور نشده بود

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙

چرا قهر و طولانی میکنید .یعنی بحث بینتون اینقدر جدی و مهم بود که خانواده ها بفهمم و حرف طلاق بیاد وسط

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏