2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان داره کارهاشو میکنه دعا کنید بچه ها همین هفته تموم بشه بیاد خواستگاری عقد کنیم

عجله نکن،انشالا که خیره،میاد وچشم بهم بزنید بچتونم بزرگ شده،واسه ما از اولین دیدارمون۱۲سال گذشت

آخه ازدواج من قراره سنتی باشه واسه همون میگم خجالتیم هستم دیگه هیچی😂

نگران نباش

همون ازدواج غیر سنتی هم یه دیدار اول داره و استرس

. مهرتون به دل هم بیفته خجالت هم میره .

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
باور کن من از تو بدتر میشم😭😂

سخته خب اولین باری بود که یه پسر جز محارم دستمو گرفته بود البته الان دیگه از هرمحرمی محرم تره😅😂

تازه عروس 👰همسر یه نظامی👮‍♂️خواستگاران من که یادت هست؟بینشان عشق تو مقدم بود با حسین بودن همیشه و همه جا شرط اصلی ازدواجم بود....السلام علیک یا اباعبدالله الحسين علیه السلام💚🌱خدایا زندگیم و خوشبختیم رو به تو سپردم خودت با قلم قشنگت بنویس هر چه خوب است را💚🌱

اومد سمتم من فرار کردم 🤣😐 بدبخت نفهمید 

دفع دومم از پله بیام پایین افتادم اونم افتاد 

از این بدتر نمیشه هیچی

اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚                                                                            و ما دلمان روشن است به اشک شوق بعد از این همه سختی 🕊️🤍                                                                           

منم اولین بار رفتیم خیلی خجالتی بودم اون نههمش سرم پایین بود

کلا مَردا خجالتی نیستن😂

اتفاقا زنداییم میگفت که اولین بار که بعد از عقد با داییم رفته رستوران داییم غذاشو تا آخر خورده و کلا خجالتی نبوده زنداییم چند قاشق بیشتر نخورده