2789
عنوان

واقعا برام سواله چرا میگن شوهرتونو امتحان نکنید😐

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 51 پست
ممکنه زن یهو یه چیزی ببینه و مشکوک بشهاتفاقا باید از شوهر خیانتکار دلزده شد

خب دوره ی نامزدی و واسه همین کارا گذاشتن که ازدواجی صورت نگیره  حالا که ازدواج کردی دیگه باید بیخیالش شی و به زندگیت بچسبی اون طوری فقط خودتو بد دل میکنی

کودکان هرگز در گوش دادن به صحبت های بزرگترها خیلی خوب نیستند اما هرگز در تقلید از آن ها کوتاهی نمی کنند! /دلانای من خوش اومدی به زندگیم عزیزم برات بهترین ها رو ارزومند هستم🦋🫶

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شک و امتحان توهین به ادمهیعنی تو ادم خرابی هستی که اب ندیدی مگرنه شناگر مدهری هستی؟اصلا ادم نرمالی ن ...

یعنی چون تو مرحله شناخت اشتباه کرده باید تا اخر عمرش ازش سو استفاده بشه و همسرش فکر کنه احمقه؟

کسی که مشکلی نداشته باشه از امتحان شدن نمیترسه

اونی که شرایط جدایی نداره وقتی بفهمه شوهرش چجور آدمیه دیگه نمیاد طلاهاشو بفروشه تا شوهره مثلا بره ماشین بخره و بزنه به نام خودش، از شکمش نمیزنه که شوهره بتونه قسط بده و کلا دیگه کمتر فداکاری میکنه

...
شک و امتحان توهین به ادمهیعنی تو ادم خرابی هستی که اب ندیدی مگرنه شناگر مدهری هستی؟اصلا ادم نرمالی ن ...

درضمن آدم نرمال نمیگه انتخابت هرچی که هست باید تحمل کنی و بسوزی و بسازی

چون میدونه انسان همیشه ممکنه یه انتخاب اشتباه داشته باشه

...
واقعا این چه حرفیه؟ 😐ادم متاهل غلط میکنه به یکی دیگه جذب بشه حتی اگه طرف خیلس جذاب باشهادم هول همون ...

دیگه این مدل فکریه شماست 

همه اینقدر ارادشون قوی نیست

ما زنده هستیم اما... زندگی نکردیم...ما فقط زنده ایم دلم میخواست روزی از خواب بشم و خبری از دلار و ترامپ و نتانیاهو روسیه و اکراین نباشه...سرتیتر خبرها گرانی گوشت و مرغ نباشه...اونایی که زندگی کردین...بهم بگین زندگی با خوشبختی چه حسی داره؟....

درضمن آدم نرمال نمیگه انتخابت هرچی که هست باید تحمل کنی و بسوزی و بسازیچون میدونه انسان همیشه ممکنه ...

من نگفتم باید تحمل کنه تو گفتی کسی که مجبور به ادامه هست بهتره طرفشو بشناسه

صرفا برای پربازدیدی فکر کنم تاپیک زدی حرفای خودتم یادت میره!!!

کسی که اینقدر احمقه و فقط به فکر داشتن شوهره و بدون شناخت سریع میره  زیر یه سقف ..بعدش به چه کنم چه کنم می افته

مگرنه کسی که انتخاب درست و عاقلانه داشته باشه نیاز به این نداره خودشو طرف مقابلشو اذیت کنه