2777
2789

خاهر شوهرم خودش رژیم گرفته بعد لاغر هم شده

بعد دیروز من قند نخوردم گف رژیمی گفتم آره 

میگف رژیم نگیریا این رژیما ب هیچ دردی نمیخورن  فقط آدمو ب غذا خوردن حریص تر میکنن و بعدش ک رژیمتو ول میکنی حسابی شیرینی جات میخوری و چاق میشی و از هیکل می‌افتی و خلاصه حدود نیم ساعت فقط از مضرات رژیم غذایی گفت

واقعا چرا با رژیم و غذا خوردن آدم هم حسودی میکنن ؟؟؟

🤕🤕🤕😵‍💫😵‍💫

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رزیم با نخوردن و حذف خیلی چیزا اشتباهه .

باید زیر نظر دکتر تغذیه بری . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

یه بار دیگه پرسید اصلا لو نده که رژیم هستی بگو. ترجیحم اینه فردا روز دیابت و قند خون نگیرم از الان رعایت میکنم. پیشنهاد میدم شمام رعایت کنی 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

حذف قند ک دیگه عادیه ...دکتر هم بری همینو میگه خاهرم رفته بود

الان رژیمت چه شکله؟ 

رژیم غیر اصولی بیشتر از مفید بودن مضره راست گفته خواهرشوهرت متاسفاته

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستشدارم😉 اپدیت جدید گلم تبدیل به یک درخت شده با حدودا ۳۰ ۳۲ تا برگ ولی واگذارش میکنم به علت مهاجرت به خالم )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

دقیقا درس میگه  ا

..

رژیم باید اصولی همراه با ورزش باشه تا تاثیرش زیاد باشه .

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

حذف قند ک دیگه عادیه ...دکتر هم بری همینو میگه خاهرم رفته بود

حدف قند .... مساوی افت فشار و‌....

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

باز تو خواهرشوهرته اینطور صحبت میکنه

من هرکی سر راهم قرار میگیره اینطوریه 

امروز هم یه مورد قرار گرفت سر راهم 😂

بی خیال

تو به حرف اون چیکار داری 

یک کلمه بگو من نظر نخواستم از کسی 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐