2777
2789
عنوان

چقدر طول میکشه مو به کمر برسه😐🫴🏻راهکار بلند شدن مو

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 23 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شنیدم اخه کف سر رو خوب ماساژ بدی باعث افزایش جریان خون میشه و به رشد و افزایش مو کمک میکنه روغن کرچک هم خوبه البته بوی بدی داره یک ساعت قبل حمام ماساژ بده سرتو خیلی خوب ماساژ بده با روغن فراوان هفته دوبار

میخک هم اطرافیان امتحان کردن بد نبود موهای بلند بودن ولی خب موهاشون پر پشت نشد اگ موهات پر پشت هست فقط میخوای بلند بشه امتحان کن عالیه 

میخک رو توی یکم آب تو کتری بزار بجوشه رنگ آب ک تغییر کرد میخک ها ک جوشید از صافی رد کن بزار توی این بیل بیلکهای جدیدی ک اومده یک ساعت قبل حمام ماساژ بده سرتو مخصوصا ریشه مو رو

کوتاه نکنننننننننناهنگ:باهام بد تا کرد،بهش گفتم که موهای بلندشو میخوام ،رفت کوتاه کرد

اسی خیلی داغون شده🥲🥲🥲پره موخوره نازک می‌ریزه به اوضاعی

یه حاجت خیلی بزرگ دارم لطفا برام صلوات بفرستین ریپ بزنین یا لایک کنید تا منم بفرستم ممنونم
کدوم آهنگمن پنج سال پیش. کوتاه کردم تا کمرم بود تازه امسال اومد تا کمرم

اهنگ: باهام بد تا کرد ،،بهش گفتم که موهای بلندتو میخوام.......ترند اینستاس الان

برای سلامتیم دعا کنید لطفا💚🍃

من تابستون ۱۴۰۲ کوتاه کردم تا گردنم بود الان تا بالای باسنم هست نمی دونم چ جوری فقط زیاد شونه میکنم همین 😁البته من یه مشکل دارم اینه ک کم پشت هست اصلا قشنگ نیس جلوی موهام قشنگ پوست سرم مشخصه 😩

اهنگ: رفت کوتاه کرد,بهش گفتم که موهاشو میخوام،،

اهنگ حامیمو میگی؟؟

بهش گفتم که موهای بلندشو میخام رفت کوتاه کرد

حتی موهای کوتاهشم بیشتر از قبلش اونو زیبا کرد

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشت و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری:)