2777
2789
عنوان

دوست سمی من🙂💔و من احمق

400 بازدید | 26 پست

بچها من یه دوست داشتم که الان خیلی وقتا دلم براش تنگ میشه اما من برای آرامش خودم و ارزش خودم باهاش قطع ارتباط کردم و همیشه ناراحتم ، ایشون یه آدمی بود بسیار دورنگ و هیچوفت مثل من باهام صادق نبود ، ما یه مدت پیش هم زندگی میکردیم و من بخاطر همین اونو خواهرم میدونستم و خیلی باهم خوب بودیم ،هروقت هم پیش هم نبودیم شبی ۳ ساعت حرف میزدیم تلفنی ولی الان از وقته با یه پسر آشنا شد کلا ورق برگشت ،درسته از اولم خیلی آدم نبود ولی اینجا دیگه کلا آدم قبلی نبود .الان شاید ماهی یه دونه تماس ۵ دقیقه اونم اگه کار داشته باشیم باهم داریم ...

چیکار کنم خیلی وقتا کمبودش رو حس میکنم ولی می‌دونم اون خیلی لاشی تر ازین حرفاست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جای من بودید چیکار میکردید

برو گازو روشن کن. شعله شم زیاد کن. پشت دستت رو بگیر رو گاز.. داغ که شد و سوختی یادش میافتی که بزار پره لیاقتش.. ولش کن. 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

بیخیال شو ، فراموشش کن با یه ادم جدید یه دوستی جدید شروع کن به قول خودت ادمی نبودخ که بخوای باهاش دوستیتو ادامه بدی

حالا که مارا ترک کرده ای نمیدانم در کدامین آسمان پرسه میزنی حتی نمیدانم چگونه مرگ تورا دیدم و نمردم اما بدان دلم برایت تنگِ تنگِ تنگ است ای کاش تیغِ طوفانِ بلا آنگونه گلِ بی خارِ من را از من جدا نمی کرد...(:

برو گازو روشن کن. شعله شم زیاد کن. پشت دستت رو بگیر رو گاز.. داغ که شد و سوختی یادش میافتی که بزار پ ...

آخه بخاطر پسر ؟؟ می ارزید آدم دوست چندین و چند سالشو که اگه چند ساعت در روز حرف نزنن میمیرن رو بذاره کنار ؟ 

برو گازو روشن کن. شعله شم زیاد کن. پشت دستت رو بگیر رو گاز.. داغ که شد و سوختی یادش میافتی که بزار پ ...

هن

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

آخه بخاطر پسر ؟؟ می ارزید آدم دوست چندین و چند سالشو که اگه چند ساعت در روز حرف نزنن میمیرن رو بذاره ...

دخترا همینن بخاطر ی پسر دوست شونو ول میکنن میرن 

برات مهم نباشه رهاش کن بره ی کی بهتر ب جاش میاد 

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

آخه بخاطر پسر ؟؟ می ارزید آدم دوست چندین و چند سالشو که اگه چند ساعت در روز حرف نزنن میمیرن رو بذاره ...

بعضی ها همینن دخترر.. جووو میگیرتشون 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

هن

🤣🤣🤣اون مثل معروف که میگه پشت دستمو داغ کردم که دیگه فلان کارو نکنم 

🤣🤣🤣اون مثل معروف که میگه پشت دستمو داغ کردم که دیگه فلان کارو نکنم

😂😂😂اینا بچه سالن خواهر نگو میرن انجام میدن

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.