2777
2789

تو این زندگی یه چیزی هست ک هممونو اذیت میکنه 

خوده من یه ساله تو ی رابطه جدید رفتم ک خیلی هم همه چیزش خوب و عالیه و داره به ازدواج ختم میشه یعنی پسر عممه و چند سالی هست دوسم داره ولی من قدرشو ندونستم ولی الان خیلی دوسش دارم

اما ی مشکلی هست

هنوزم خاطرات قبلی اذیتم میکنه چون دوسش داشتم خیلی

باید ازش متنفر بشم چون اون ی خائن بیش نبود فقط با احساساتم بازی کرد

کاش راهکاری باشه ک بشه ی قسمتی از حافظمونو پاک کنیم

اینکه بخاطر چیزایی اذیتم که دست خودم نبوده

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فعلا گلودرد اذیتم میکنه نمیذاره به اذیتای دیگه فکر کنم

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

اینکه شوهرم سر هرچیز مسخره ای قهرمیکنه واقعا عذاب میکشم اخه نرد که نباید قهر کنه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

هفت ماه پیش شوهرم با یه دختره دو سه بار رابطه جنسی داشتن که من تازه فهمیدم..داره منو میخوره داره دیوونم میکنه..همش سعی دارم انکارش کنم ولی نمیشه..دیروز اینقدر بیفرار شدم..جیغ زدم گریه کردم خودمو زدم،که اورژانس اومد منو برد بهم آرامبخش زدن..از صبحم کارم شده گریه زاری به حال خودم

چه نکو طریق باشد که خدا رفیق باشد..