2777
2789
عنوان

چقد از یه سنی به بعد زندگی با پدر و مادر سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 24 پست
بگودیا این یا هیچ کسی یا اصلا برید دادگاه عقدتون می کنه خودش

میترسم خیلی بی عرضم تو این چیزا .انقد ابرو خانوادم واسم مهم بود که قید همه چیو زدم ولی بازم نمدونم چرا آدم بده ی داستان میشم من 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها با کسی تو رابطم ینی از دبیرستان عاشقشم شدم تا الان که داستانش طولانیه هیچکسم باور نمیکنه وقتی ...

حالا هر جا دیگتم گرفته بود به ما ربطی نداشت این موضوع🙄

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻
چرا؟مشکلش چیه؟

شوهر خواهرام اوضاع مالیشون خیلی خوبه .این راننده ی لیفتراک یه شرکته واسه من که از بیکاریش باهش بودم .این شغل عالیه همش بهش افتخار میکنم .یا اینکه پراید داره میگم دمت گرم که تونستی تو این اوضاع بگیری 

ولی خانواده یا با دامادامون مقایسش میکنن یا همین دیشب یکی از فامیل که هم سن منه با دوس پسرش که طلافروشه ازدواج کرد همه گفتن آره مردم عقل و شعور دارن برن با کی دوست بشن 

بچه ها با کسی تو رابطم ینی از دبیرستان عاشقشم شدم تا الان که داستانش طولانیه هیچکسم باور نمیکنه وقتی ...

خب خودت ب خانواده ت چیزی نگفتی ک میخوایش؟؟

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
خب خودت ب خانواده ت چیزی نگفتی ک میخوایش؟؟

ازش تعریف کردم گفتم واقعا پسر خوبیه کاریه از وقتی من باهش آشنا شدم کلی پیشرفت کرده بی عرضه نیس ‌.ولی میگن انقد خاستگار خوب رد نکردی تهش بشی زنه این .

ازش تعریف کردم گفتم واقعا پسر خوبیه کاریه از وقتی من باهش آشنا شدم کلی پیشرفت کرده بی عرضه نیس ‌.ولی ...

دلم برای پسره سوخت...انشاالله ک اگه باهاش خوشبخت میشی بهش برسی

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
دلم برای پسره سوخت...انشاالله ک اگه باهاش خوشبخت میشی بهش برسی

البته تو این چند ساااال رابطه باهم کم دعوا نکردیم اونم وقتی دید انقد با همه چی پاش موندم انقد پیگیر شد .دعا کنید این دفعه زنگ زدن واسه خاستگاری لااقل یه جلسه بتونن بیان 🥲