2777
2789
عنوان

کیا عشق ابدی میبینن

204 بازدید | 11 پست

باحاله نه؟؟؟

برا دوری از مشغله و مشغول شدن و فان خوبه

البته من قبلا ورژن ترکیه ای کیسمتسه الور میدیدم اون بهتر بود

اینا یکم برام چیپ بنظر میاد

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤

من نفهمیدم تا آخر همون آدمها میمونن؟

خوب اینطوری انتخاب اجباری شد که

مثلا یکی هیچکدوم از ۵ نفر رو نپسندید چطور میشه

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نفهمیدم تا آخر همون آدمها میمونن؟خوب اینطوری انتخاب اجباری شد کهمثلا یکی هیچکدوم از ۵ نفر رو نپسن ...

والا کیسمتسه الور اینجور بود هرهفته باید یه نفر حذف میکردن.یا از طرف پسرا یا دخترا

بر اساس رای گیری

بعد روز بعدش نفر جدید میومد

ولی ورژن ترکیه ایش تو این جزیره رو نگاه نکردم خیلی بد بود.واقعا چندش بودن و همه هول

الان بنظرم تو ایرانیام تو استودیوی کیسمتسه اولور بازی میکردن خیلی بهتر بود.

چون ریتم و برنامه اونجا بیشتر به دلم بود هم اینکه یجورایی انگار داخل خونست بهم حس امنیت میده..😆😆😆تو جزیره افتاب اینا اذیت میکنه

من یه قسمت دیدم دیگه ندیدم نه تنها محتوا نداره حس می کنم دهه 80 دارم می بینمش

اگه وقت ازاد داشته باشی برای رهایی از دغدغه خوبه

برو تو یوتیوب هست ببین..قسمتی ک الیف و سدات هست بهتر،البته زیرنویس ندارا

مرسی عزیزم من ترکم کامل متوجه میشم 

🌹

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

گلم تاپیکه حذف شد چی نوشته بودی

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

فکر کنم گفتی جونید فانی خندیدم به اون😆🤗

اها عشق منه جونید 😂

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂