2777
2789
عنوان

مشاور پوست هستم با مجوز

46 بازدید | 4 پست

اگه هر مشکلی توی پوست یا موی خودتون دارید – از جوش و ریزش گرفته تا خشکی و لک – من کنار شمام تا راهنمایی‌تون کنم.

نه بازاریاب شرکت‌های هرمی‌ام، نه دنبال فروش اجباری‌ام.

کاملاً مستقل کار می‌کنم و فقط با برندهای خارجی معتبر سروکار دارم.

هدفم فقط یه چیزه: اینکه نتیجه بگیرید و حال پوست‌ و موی خوبو تجربه کنید.

هر سوال یا مشکلی دارید همینجا بگید، با حوصله جواب می‌دم.

مجوز از صنعت و معدن و تجارت دارم و مجوز فروش و فعالیت اینترنتی و میتونید بهم اعتماد کنید💖

اگه چیزی هم خواستید فروشگاه درخدمتتون هستیم

انواع لوازم آرایشی و بهداشتی گرفته تا ادکلن و لوازم برقی مثل اتومو،برس حرارتی،سشوار،ماشین اصلاح و...

با آریاس بدرخش

ظهرتون بخیر 

من جلوی موهام خالیه میخواستم ببینم با دارو میشه دوبارا مویی جلوی پیشونیم دربیاد یا باید برم کاشت؟ 

میشه با سرم اینا ابروهام و پلک هامو پرپشت کرد

جوش های زیرپوستی دارم هم سیاه هم سفید ماسک سیاه گذاشتم بدتر شد 

کمرم و بازوهام خیلی جوش میزنه نمیدونم چیکارشوم کنم و ترکای پوستی دارم تازه ست یعنی الان قرمزا خیلی رو اعصابمه

مو و پوستم چربه

فارسی حرف بزنیم😊       نه به کودک همسری    یک شخص معترض به قوانین سایت اقایون درخواست ندن

ظهرتون بخیر من جلوی موهام خالیه میخواستم ببینم با دارو میشه دوبارا مویی جلوی پیشونیم دربیاد یا باید ...

سلام گلم خوبی؟نیاز به بررسی بیشتر دارم باید یه فرم بدم واست پر کنی

آره با سرم و شامپو درمان میشه نیازی به کاشت نیست.اگه روبیکا داری شماره یا ایدیت رو بفرست

با آریاس بدرخش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام گلم خوبی؟نیاز به بررسی بیشتر دارم باید یه فرم بدم واست پر کنیآره با سرم و شامپو درمان میشه نیاز ...

متأسفانه ندارم

فارسی حرف بزنیم😊       نه به کودک همسری    یک شخص معترض به قوانین سایت اقایون درخواست ندن