2777
2789
عنوان

از کجا بفهمم چند تا سیم کارت بناممه

151 بازدید | 19 پست

کد یا سایتی هست که متوجه بشم 

سیم کارت ایرانسلم رو دو روز پیش تو ایرانسل من سلب امتیاز کردم 

گفت بعد ۲۴ ساعت سلب امتیاز میشه 

الان انداختم رو گوشی زنگ خورد و میشد باهاش زنگ زد 

چرا سلب امتیاز نشده پس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا ۲۴ ساعت بهت زمان میده که اگر از سلب امتیاز پشیمون شدی کنسل کنی ولی سلب امتياز کامل تا حداکثر ۷۲ س ...

آها مرسی عزیزم 

پس ۷۲ ساعت نگذشته ۲۴ ساعت گذشته 

بعدش چطور شد ؟ 

یعنی زنگ و پیام و اینا نمیومد ؟

در ادامه صحبتم بگم که سلب امتیاز که بشی سیم کارت از کار نمی افته فقط مالکیت عوض میشه برات پیامک میاد ...

آها یعنی یکی دیگه سیم کارت رو بخره اونوقت از کار میوفته ؟ 

یکی دیگه هم سیم کارت رو بخره بازم بمن کار میده این سیم کارت ؟

آها مرسی عزیزم پس ۷۲ ساعت نگذشته ۲۴ ساعت گذشته بعدش چطور شد ؟ یعنی زنگ و پیام و اینا نمیومد ؟

پیامک نهایی که اومد رفتم چک کردم دیگه جزو مالکیتم نبود بعدم سیم کارتم رو قیچی کردم انداختم دور به همین راحتی

پیامک نهایی که اومد رفتم چک کردم دیگه جزو مالکیتم نبود بعدم سیم کارتم رو قیچی کردم انداختم دور به هم ...

مرسی عزیزم خیالم راحت شد 

منو اینو قیچی میکنم 

آها یعنی یکی دیگه سیم کارت رو بخره اونوقت از کار میوفته ؟ یکی دیگه هم سیم کارت رو بخره بازم بمن کار ...

نه دیگه اون دست اپراتوره به کی واگذار میشه تو کاری دیگه قرار نیست انجام بدی وقتی سلب امتیاز میکنی دیگه اون سیم کارت مال تو نیست تمام 

نه دیگه اون دست اپراتوره به کی واگذار میشه تو کاری دیگه قرار نیست انجام بدی وقتی سلب امتیاز میکنی دی ...

پس چرا کار می‌کنه سیم کارت ؟ 

الان با گوشی دیگه زنگ زدم زنگ خورد 

ففط یه نکته از تمام اکانت های مجازیت که با اون سیم کارت بوده اومدی بیرون دیگه؟

نه فقط اکانت نینی سایتم باعاشه 

می‌خوام رمز رو عوض کنم دیگه نتونم واردش بشم 

دوست ندارم کسی اینجا پیدام کنه