2777
2789

حالا آخرین داراییش کاخ هم بود دیگه فرقی به حالش نمیکرد

ویکتوریا گرل خاک بر سرت کنن خیلی بی خانواده ای، تو اون تاپیک نتونستم جوابتو بدم، برو از مردم فشار بخور بدبخت.                    از آگاهی مردم بدجور ترسیدید😂😂😂 نترسید بلاخره مردم قراره بشنون واقعیتها رو، شما هم بهتره بجای ناراحت شدن و خبرچینی برای گزارش امضام ، بهتره واقعیت رو بپذیری، تلخه برات ولی چاره ای نداری😉             شخم زدن سرزمین‌های اشغالی فلسطینی برای شما هم مثه تراپیه؟❤️❤️❤️❤️«فحش اگر بدن آزادی بیانه، جواب اگر بدی توهین به عقایده!             اون علی کریمی دزد به امام رضا تهمت زد و گفت دشمن ایرانیا بوده ولی به اون عقل ناقصش رجوع نکرد که چرا پس مردم ایران اون زمان برای امام رضا عزاداری کردن ولی برای امثال مامون عزاداری نکردن؟ تاریخ رو هر جور شده میخواید با تحریف باب میل خودتون کنید ولی فقط میتونید افراد کم بهره از هوش رو فریب بدید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا آخرین داراییش کاخ هم بود دیگه فرقی به حالش نمیکرد

بحث فرقی ب حال نداره ک 

بحث اینه ک چقدر مظلوم بودن چقدررررر دل آدم آتیش میگیره از ظلمی ک ب خیلی هاشون شده 

دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️
احساس میکنم اون اشی مشی مال یه حاج خانوم بوده

و اون آینه 😔

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
بحث فرقی ب حال نداره ک بحث اینه ک چقدر مظلوم بودن چقدررررر دل آدم آتیش میگیره از ظلمی ک ب خیلی هاشون ...

بچه نااهل باشه اینطوری پدرمادرو بی حرمت میکنه پس باید خیلی مراقب باشیم و درست تربیت کنیم و از همه مهمتر به پدرمادر خودمون بی حرمتی نکنیم

ویکتوریا گرل خاک بر سرت کنن خیلی بی خانواده ای، تو اون تاپیک نتونستم جوابتو بدم، برو از مردم فشار بخور بدبخت.                    از آگاهی مردم بدجور ترسیدید😂😂😂 نترسید بلاخره مردم قراره بشنون واقعیتها رو، شما هم بهتره بجای ناراحت شدن و خبرچینی برای گزارش امضام ، بهتره واقعیت رو بپذیری، تلخه برات ولی چاره ای نداری😉             شخم زدن سرزمین‌های اشغالی فلسطینی برای شما هم مثه تراپیه؟❤️❤️❤️❤️«فحش اگر بدن آزادی بیانه، جواب اگر بدی توهین به عقایده!             اون علی کریمی دزد به امام رضا تهمت زد و گفت دشمن ایرانیا بوده ولی به اون عقل ناقصش رجوع نکرد که چرا پس مردم ایران اون زمان برای امام رضا عزاداری کردن ولی برای امثال مامون عزاداری نکردن؟ تاریخ رو هر جور شده میخواید با تحریف باب میل خودتون کنید ولی فقط میتونید افراد کم بهره از هوش رو فریب بدید

واقعا داشتیم همچین سمی رو ؟😂🥲😂😂😂

اره بابا نخبه ها و افتخارات کشورو از دانشمند و قهرمان و المپیادی و...دعوت می کردن و بعد مجریه با ذوق می گفت یه هدیه ای واست دارم که همین روزا نیازت میشه.مهمونه هم کنجکاو میشد و ذوق می کرد تا هدیه رو میدید که کفنه انقدر ناراحت می شد که نگو حتی بعضیا قهر می کردن یکیشون هم گفت این برای تهیه کننده برنامه مناسب تره چون انگار اشتیاقش بیشتره.یعنی در نهایت بی شعوری و بد ذاتی و بدخواهی برای  نخبگان کشور،این برنامه تهیه شده بود