2777
2789
عنوان

شوهرم منو نمیزاره برم باشگاه الان میخاد بره خواهرشوهر ببره

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 24 پست
منم شوهرم نمی‌ذاره موهام رنگ کنم خاهرش مو رنگ می‌کنه میگ چه خوش رنگ شده خوشگل شدی :/

مگه رنگ کردن مو هم اجازه میخواد این دیگه بدن خودته چقدر رو میدین به شوهراتون کجای قانون نوشته زن باید با اجازه شوهر موهاشو رنگ کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون شما خودت این اجازه بهش دادی که راجب همه چی جای شما تصمیم بگیره زندگی مشترک این نیست  نمیگم داد بیداد کن ولی جایگاه تو مشخص کن که توهم حقی داره قرار نیست بخاطر متاهل شدنت قید علایق و خواسته‌ های خودت بزنی 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

الان چیکارش کنم

چند وقت ازدواج کردی ؟الان در حالت عادی صحبت کن برو یه باشگاه ثبت نام کن بگو بخاطر سلامتی خودم هم اوقات فراغت میرم باشگاه ثبت نام کردم بدون هیچ توضیح اضافه دیگه ای 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️