2777
2789

یا مونده ب شانس؟

منتظر مامان شدن.میشه برای مامان شدنم دعا کنی یا صلوات بفرستی شاید وقتتو ۱۰ ثانیه بگیره ولی من‌محتاج دعای توام

شانس آیو آی فقط میاد اسپرم‌های قوی رو تو آزمایشگاه جدا میکنن تقویتشون میکنن بادستگاه وارد رحم میکنن مثه آی وی اف نیس عمل لقاح رو انجام بدن بعد داخل رحم بزارن مونده به شانست

نه اون آی وی اف که چند تا جنین میزاریم ،تو ای یو ای بستگی به تخمک خانم داره که چند تا آزاد کرده باشه اما چند تا تخمک داشتن صرفا به معنی چند قلویی نیست ،من سه تا تخمک خوب داشتم اصلا نگرفت و منفی شد

خدایا ما غرق گناهیم تو دریای رحمتی..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شانس آیو آی فقط میاد اسپرم‌های قوی رو تو آزمایشگاه جدا میکنن تقویتشون میکنن بادستگاه وارد رحم میکنن ...

اهان مرسی 

منتظر مامان شدن.میشه برای مامان شدنم دعا کنی یا صلوات بفرستی شاید وقتتو ۱۰ ثانیه بگیره ولی من‌محتاج دعای توام

نه اون آی وی اف که چند تا جنین میزاریم ،تو ای یو ای بستگی به تخمک خانم داره که چند تا آزاد کرده باشه ...

کی انجام دادین شما ؟

نه اون آی وی اف که چند تا جنین میزاریم ،تو ای یو ای بستگی به تخمک خانم داره که چند تا آزاد کرده باشه ...

کی انجام دادین شما؟