2777
2789

من کارمند دانشگام .6 ساله همه مدیرا و همکارام معتقدن بهترین کارمندم. سر جابجایی ها همیشه میگن فلانی بیاد قسمت ما ... ولی از نظر حقوق و مزایا جزو پایینام 2 بار آزمون دادم واسه اینجا و نفر اول شدم ولی هنوز کارمو درست نکردن. خیلی حق و ناحق میکنن. الانم شوهرم زنگ زده نزدیک بود گریه کنه اونم یه جای دولتی کار میکنه و همکاراش خیلی بدن و بهش ظلم میکنن طفلی خیلی مظلومه خیلی ناراحتم میگم خدایا آخه این چه عدالتیه؟؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه حجمی ام 2 بار آزمون گذاشتن از سطح شهرم بودم هر بار منم شرکت کردم و قبول شدم باز یکیو از داخل جا زدن خیلی زد و بندیه اینجا. شوهرمم وضعیتش همینه همه جا یسری بی سواد مفت خور هستن که همه کاره ان؟ آخه چرا؟

همه جا همین خبره بی عدالتی وزور بیداد می کنه هرکس تو ادارات باج اخلاقی بده خانمها محترم تر است وهواشم دارن

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما

خواهر من همین ک کار داری و حقوق داری برو خدارو شکر کن،درسته بی عدالتی میشه ولی اونم به مرور زمان با سابقه کار حل میشه،منم از 19سالگی سرکار میرفتم اون اوایل چون سنم کم بود و همه همکارام خیلی بزرگتر بودن حقمو میخوردن بخاطر سن پایینم ولی حل شد

اجازه نده بقیه بهت زور بگن. تو محل کار اگه خیلی چشم بگی بقیه سعی می کنن همه کارا رو بریزن سرت 

به خاطر گناهی که باهاش امتحان نشدی کسی رو سرزنش نکن... شاید اگر تو جای اون بودی گناهکار بزرگی میشدی 
نه حجمی ام 2 بار آزمون گذاشتن از سطح شهرم بودم هر بار منم شرکت کردم و قبول شدم باز یکیو از داخل جا ز ...

عزیزم چند وقته حجمی کار می کنی 

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما

كار واسه مردم همينه عزيزم من قبل ازدواج كار ميكردم بيشترين ساعت با كمترين حقوق كارفرما خوبه بيمه برام رد نميكرد كارايي كه كسي زير بار نميرفت رو انجام ميدادم با اينكه تحصيلاتم از همه بيشتر بود ولي خداروشكر كه ديگه سر كار نميرم كار واسه زن تو ايران يعني بردگيه نوين

نه حجمی ام 2 بار آزمون گذاشتن از سطح شهرم بودم هر بار منم شرکت کردم و قبول شدم باز یکیو از داخل جا ز ...

اگه حقت رو خوردن شکایت کن دیوان عدالت اداری. 

به خاطر گناهی که باهاش امتحان نشدی کسی رو سرزنش نکن... شاید اگر تو جای اون بودی گناهکار بزرگی میشدی 
باز خوبه  کار داری  بدون  آزمون  یعنی با پارتی  رفتی

نه بابا پارتی داشتم وضعیتم این نبود. مشکل همینه . چون آزمون قراردادی دادم و حقمو ضایع کردن شکایت کردم مجبور شدن همینجوری بگیرنم حجمی هی امروز فردا کردن کارتو درست میکنیم دیگه شکایت نکن و اینا منم از ترس ول کردم و شده 6 سال

كار واسه مردم همينه عزيزم من قبل ازدواج كار ميكردم بيشترين ساعت با كمترين حقوق كارفرما خوبه بيمه برا ...

واقعا بیگاری وبردگی است کسایی که کارمندن می فهمن