2777
2789
عنوان

هدیه برای زن داداش

407 بازدید | 35 پست

داداش و زن داداشم انگلیس هستند. پارسال برامون سوغاتی فرستادند. حالا من باید به جبران چی بفرستم؟ صادقانه نمیتونم اندازه اون هزینه کنم. مجموع هدایای اونا ۳۰۰ دلار بود. من الان نمیتونم ۳۰ میلیون چیزی بخرم🥺 ضمن اینکه اصلا مامانم چمدونش جا نداره این همه که!

به نظر شما کدوم خوبه؟

در نظر بگیرید هر کدوم رو انتخاب کنیم، بودجه من حدود ۵-۶ میلیون هست. 

لباس واسه خودش و بچه هاش (جا گیر، و اینکه مامانم میگه لباس اونجا بهتره، مسخره است از اینجا ببری اونجا)

دستبند نقره (یه دستبند نگین دار شیک دیدم)

پلاک طلا (کوچولو و ظریف)

زعفرون و پسته (به نظر من به چشم نمیاد، ولی عوضش جا کم میگیره)

گزینه پیشنهادی شما غیر از اینا؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا زعفرون و پسته به چشم‌نمیاد؟دستبند هم خوبه

چون فکر میکنم پنج میلیون زعفرون یه ذره بیشتر نمیشه. پسته هم یه کیلو حدود ۱ و نیم میلیونه. خیلی کم میشه. زشته انگار!

طلا بخر

همسرم میگه طلا. ولی خیلی نازک بود. در حالیکه دستبند به چشم می اومد و خیلی شیکه. راستش خودم دو ساله چشمم دنبالش بود برا خودم بخرم، نشد. همسرم میگه طلا بیشتر به دردش میخوره. ولی از طرفی هم زن داداشم نیازی به فروش طلا نداره خداروشکر. گیج شدم. اگر تعارفی نبود از خودش می‌پرسیدم طلای کوچولو رو ترجیح میدی یا دستبند نقره سنگین تر

سوغات اصیل ایرونی خوبههمین زعفرون،آجیل،شیرینی های ایرونی مثل گز،قطابپارچه ترمه،دستبند نقره یا طزح فی ...

پارچه ترمه🧐 اینم جالبه. بپرسم ببینم رومیزی داره یا نه. شاید بشه یه چیز خوب بخرم براش

دستبند 

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                              

پارچه ترمه🧐 اینم جالبه. بپرسم ببینم رومیزی داره یا نه. شاید بشه یه چیز خوب بخرم براش

هرچیزی که بوی ایران بده،برای خارج از ایران حکم طلا داره و ارزشمند

میتونی به صندل کیف و کیف پول چرم مشهد یا تبریز هم فکرکنی

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴

همون دستبند نقره 

لباس اینجا بهتره عزیزم ولی خب سلیقه ها متفاوته 

بعداصلا نیاز نیس اون قدهزینه کنی اونا اصلا توقع ندارم منم همین شرایط هستم برادرم اونجان سوغات میفرستن واجازه نمیدن ماچیزی بفرستیم