2777
2789
عنوان

چرا خدا بعد از کلی التماس حاجتم رو نداد😞کاربر آقا هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 845 بازدید | 31 پست
این جواب شاید واسه شما قانع کننده باشه ولی واسه منی که دارم زندگی میبینم و بابتش عذاب میکشم قانع کنن ...

چیزای زیادی تو دنیا خصوصا تو زندگی هامون هستش که گاهی اوقات پیچیده میشه و با هیچ عقل و منطق و .. ای نمیشه توضیح داد 

تا زمانی که اون اتفاقی که باید درونت بیفته ، بیفته ! 

آرزوی موفقیت میکنم براتون و انشاالله وجودتون سرشار از موهبت الهی باشه🙏

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خالق با ما پدرکشتگی نداره چیزی رو که میخواییم رو با توکل به خدا باید براش تلاش کنیم ! با تلاش کردن ...

نظرتون در مورد چیزای که دست خودمون نیست و نبوده چیه؟ 

چیزی که ما تو انتخابش هیچ نقشی نداشتیم؟

مثلا همین داستان کوتاهی که فرمودید و بیماری دختر بچه

چه صلاحی تو بیمار بودن یه طفل هست که باید عذاب بکشه و واسه یه شیرینی غصه بخوره؟ یعنی منفعت و صلاح زندگیش این بوده که با بیماری زندگی کنه؟یعنی اون بچه خودش تلاش نکرده که از سلامتی محرومه؟ 

حقیقتا من خودم گاهی به بودن خالق هم شک میکنم چه برسه به اینکه در مقابل بی عدالتی و ظلم های که در حق انسان ها میشه بتونم تفکرات قشنگ و مثبت داشته باشم 

کاربر آقا
نظرتون در مورد چیزای که دست خودمون نیست و نبوده چیه؟ چیزی که ما تو انتخابش هیچ نقشی نداشتیم؟مثلا همی ...

این بچه و این شرایطی که در موردش گفتی 

تفاوت زیادی با کودکی خودم نمیکنه که تو سن خیلی پایین پدرم رو از دست دادم که فقط یک یا دو خاطره ی خیلی کوتاه یادمه ازش اونم فقط تصویر نه صدا نه محتویات هیچی ! 

که پیامد ها ی یتیم شدن تو سن ۶ـ۷ سالگی کم نیست ! 

تو دوره های مختلف مشکلات مختلف 

افسردگی ، کمبود ها ، حسرت ها ، بی پناه ، و هزاران مدل سختی ای که بخاطر ضعیف بودن کوچیک ترین تحقیر تا به میزان زیادی درآورد میشد ! 

بدون هیچ گناهی وارد چالش بزرگی شدم که هر لحظه اش عذاب بود !

تو دو راهی های زیادی قرار گرفتم! 

اعتیاد ، خلاف ، دزدی  و ... 

که هر کدوم رو انتخاب میکردم اشتباه خودم میشد نه تقدیر! 

خلاصه تمام این سختی ها رو می‌خوام تو یه مثال بگم که تو تاپیکای دیگه هم به انواع مختلفی تو شرایط های مختلفی تجربه اش کردم چه کوچیک چه بزرگ ! 

من بدون هیچ گناهی سختی هایی رو تحمل کردم به میزان ۱۵ سال اذیت شدم ! 

مثل اون دانه ای که میکنیمش تو دل سیاه خاک تنگ و تاریک  و سخت ! 

این دانه هیچ گناهی نکرده ! 

فقط برای رشد پیدا کردن نیاز داره تو این شرایط باشه ! 

زیر خاک فشار بهش میاد 

اذیت میشه 

ولی جوانه میزنه و از دل خاک میاد بیرون 

حتی احتمال لگد مال شدنش و له شدنش و باد بخوره بهش و .. هم هستش 

ولی باز تلاش می‌کنه ساقه های و ریشه هایش رو محکم میکنه 

بازم ضربه میخوره بازم تلاش می‌کنه تا بعد چند سال بشه درخت و درختچه 

بازم تموم نمیشه ! 

زمستون میشه می‌ریزه 

بهار میشه شکوفه میزنه یا میوه میده و .... 

داستان زندگی هم از دیدگاه من همینه ! 

فشار و سختی ها اذیت ها انسان رو قوی میکنه 

این که بدون هیچ گناهی من یتیم شدن عشق خدا به من بود که نتیجه اش شد این جایگاهی که الان هستم و به شدت راضی ام 

نیک وی اچیچ مثال بارز بچه ای که بدون هیچ دست و پایی رسید به جایگاهی که دنیا میشناسنش 

یا استیون هاوکینگ 

اینا با معلولیت به دنیا اومدن و موفق شدن 

خدا چیزی اگر ازمون بگیره چیزای دیگه ای رو بهمون میده 

سوال اینجاست آیا میخواییم ببینیم ؟ یا فقط میخواستم قفلی بزنیم به اون چیزایی که نداده و باعث بشه نبینیم چیا داده! 

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

خب این اعتقاد شماست همه که همچین باورهایی ندارن.

کاملا درست و منطقی هستش حرفتون🙏

ممکنه یکی دیگه اصلا به خالق باور نداشته باشه 

یا باور داشته باشه که خدا پدرکشتگی داره😂🤦‍♂️

ممنون از نظرتون 🙏

چه قشنگ✨️👌🏻

ممنون 

از دست دادن کسی یا چیزی و نرسیدن به یک سمت و مقام و..

به نظرم دو تا دلیل داره

یکیش برمیگرده به خود آدم ،مثلا به میزان تلاش و زحمات و پشتکارش،به میزان سمج بودنش،قدر نعمت رو دونستنش،عاقل بودنش صبور بودنش و...

یکیش هم برمیگرده به صلاح و مصلحت الهی.

از نظرم اگر انسانی تمام تلاشش رو در جهت یک کاری بکنه و به قول معروف ۱۰۰ خودش رو بذاره، اون موقع نشه،میتونه نتیجه بگیره به صلاحش نیست و خدا واسش نخواسته چون به ضررش بوده.

ولی خب بعضیا تموم تلاش رو نمیکنن یا قدر نمیدونن و معتقد هستن که خدا بدشون رو میخواد یا این حرف ها رو فقط واسه آروم کردن خودمون می‌زنیم و..

که بازم هر نظری جای بحث داره 

از دست دادن کسی یا چیزی و نرسیدن به یک سمت و مقام و..به نظرم دو تا دلیل دارهیکیش برمیگرده به خود آدم ...

اگر بعد از شکست و نرسیدن ها و ...  به خودمون گفتیم 

اگر فلان کار رو میکردم 

اگر فلان رفتار رو میکردم 

شاید فلان میشد 

اگر اونجوری نمی‌کردم و ... 

اگر کم نمی‌داشتم 

اگر بیشتر تلاش میکردم 

اگر ...... 

یعنی کم گذاشتیم! 

ولی زمانی که همه چیز رو در نظر میگیریم و میگیم هر کاری کردیم نشد  یعنی مصلحت اینطور بود که نشه 

حرفاتون کاملا درسته 👌

متوجه منظورتون از این نظر نشدم متاسفانه میشه واضح تر بگید

منظورشون اینه ک مرد ها الانو میبینن

و زن ها اینده رو الان میبینن.

پس اینده خوب.تفکر زنانه میخواد.ک بعضیا ندارن.

نسبت شما 😇😎 . 

گاهی سکوت من میشکند  تو. را 😐 

متوجه منظورتون از این نظر نشدم متاسفانه میشه واضح تر بگید

منظورشون اینه ک مرد ها الانو میبینن

و زن ها اینده رو الان میبینن.

پس اینده خوب.تفکر زنانه میخواد.ک بعضیا ندارن.

نسبت شما 😇😎 . 

گاهی سکوت من میشکند  تو. را 😐 

منظورشون اینه ک مرد ها الانو میبیننو زن ها اینده رو الان میبینن.پس اینده خوب.تفکر زنانه میخواد.ک بعض ...

در واقع منظورش این بود ک: محتوای تاپیکم براش یه چیز پیش پا افتاده ای بود که تو کودکی یاد گرفته بود و درک کرده بود 

که الان من تعریف کردم 

چیز جز این نمیتونه باشه نسبت به محتویات تاپیک ! 

فقط مشکل اینجاست کسی که این چیزا رو درک کنه وجودش باید زیبا باشه 

پس ترجیح میده در عین حال که می‌دونه میخواد که ندونه

پس جواب این تیپ شخصیت رو یجور دیگه ای باید داد که خودش اگر دوست داشت بحث باز کنه که هیچوقت هم این کار رو نمی‌کنند چون خودشون میدونن مشکل از کجاست