2777
2789
عنوان

مصاحبه وحشتناک من🫠بیاین بگم چیشد

614 بازدید | 38 پست

خوشحااال بودم چقدر فرصت شغلی خوبیه خوشحاال

رفتم 

پنچر شدم برگشتم😭

ازمایشگاه دامپزشکی رفتم اولا ک کلا خیابونش مال دامپزشکی و...چقدر باکلاس بودن هرچی میرفتم جلوتر ناامیدتر میشدم رسیدم به اونجا ساختمون قدیمی😭

هستین بقیشو بگم؟

«ادمین اینستاگرام» سایتتونم 🥰♥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد واردشدم صدای وحشتناک سگی میومدکه داشت دردمیکشید خیلی ترسیدم،😭 کلینیک بود حیاط دار قدیمی اول ک ماشین امبولانس حیوونودیدم قفسه داشت تو محوطه بود

بعد حیاط میخورد به زیر زمین ک کثیف بود و پراز چرک دیواراش

خییلی ترسیدم بچه ها😭

بعدش وقتی وارد شدم دیدم پزشک ازمایشگاه 

سیصد لایه چسب داره روی صورتش

بیشتر خوف کردم😭فکرکنم حیونی چیزی چنگ انداخته

دستوپاهام شل شد

بعدشم که  گفت باید عصر تنها باشین اینجا کسی نیس خیلی انگیزه مو ازدست دادم وناامید شدم بچه ها😭کلا روحیمو باختم

بعدش وقتی وارد شدم دیدم پزشک ازمایشگاه سیصد لایه چسب داره روی صورتشبیشتر خوف کردم😭فکرکنم حیونی چیزی ...

خب تنها باشی کسی پت بیاره باید چیکار کنی ؟

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹

از سگ ها ترسیدی؟ بعد رفتی جایی که دامپزشکیه؟ خب میترسی باید با توجه به روحیت شغلت رو انتخاب کنی. توی دامزپشکس هزار نوع حیوون بزرگ و کوچیگ و زخمی و ... ممکنه بیارن

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫

خب تنها باشی کسی پت بیاره باید چیکار کنی ؟

پت نمیارن ولی ممکن همراهشون باشه ازمایشگاهش بود پرسید نمیترسی فق ببینی؟

باجسارت گفتم نهههه😂😎

ولی سگه داشت پارس میکرد دستوپاهام سست شد اخه تنها باشم میترسم اگه یکی دیگ بود اوکی بودم بعد ازمایشگاه حیووناشونو نمیارن فق نمونه میارن 

از سگ ها ترسیدی؟ بعد رفتی جایی که دامپزشکیه؟ خب میترسی باید با توجه به روحیت شغلت رو انتخاب کنی. توی ...

کلا تنها بودم رفتم هم از محل کار ترسیدم قدیمی و زشت بود نما

هم صورت دکترو دیدم 

هم داد سگه 

دستوپاهام شل شد

هم اینکه ازمایشگاه کلی ادم بود ولی گف عصرا باید تنها باشی 

خیلی خورد تو ذوقم میترسم نمیتونم😭مسئولیت سنگینیه 

اصلا به روحیاتم نمیخوره بااینکه با حیوونا درارتباط نیستم وبادستگاه هست کارم ولی همین نمونه ادرار اینام میگیرم تنهام میترسم