2777
2789

نمیکنم کلا تو جمع  درونگرام 

دیشب بعد مهمونی مادر شوهرم بهم گفت یکم حرف می‌زدی 

اینجوری فک میکنن افسرده ای 

دفعه اولم بود میرفتم تو جمعشون و طبیعیه تا بتونم راحت بشم تا ازم سوالی نپرسن جواب نمیدم 

خیلی حرف مادرشوهر رو اعصابم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم مثل شمام.

بعضی وقتا حتی دوست دارم ارتباط بگیرم و حرف بزنم اما خیلی سختمه و نمی‌دونم چی بگم 

اما یه توصیه کوچیک : سعی کن از ی جایی شروع کنی با لبخند زدن و ی سوال یا نظر کوچیک دادن با آدما ارتباط بگیر مخصوصا خانواده همسر چون واقعا لازمه که اعتماد به نفستو نشون بدی و بعدا بتونی راحت نظرتو بیان کنی

•یک خانومِ مینیمالیستِ شیک☁️🤍

میگفتی ترجیح میدم به جای حرف مفت زدن کلا حرف نزنم 😕😄

همسرم،عزیزتر از جانم تو بهترینی. به خاطر همه خوبی‌هایت ممنونم،تو مهربان‌ترین همسر دنیایی،از اینکه بدون وقفه برای خوشحالی و رفاه من تلاش مکینی از تو سپاسگزارم ،امیدوارم لایق این همه عشق تو باشم هم نفسم...                                                                                                                                               🩷Ĥ🩷

چه واکنشی نشون میدی

خیلی یادم نیست

الان دیگه کسی بهم این حرفو نمیزنه آخه، چون اون موقع اولش بود روم نمیشد حرف بزنم خیلی

ولی مثلا یه بار با پدر شوهرم اینا و خاله ی شوهرم رفتیم بیرون من سر درد شدید داشتم یهو خواهرشوهرم گفت تو هم بگو بخند  ما عروس گرفتیم بخنده ما هم شاد شیم، منم گفتم عزیزم سرم درد میکنه

مگه ادم  حرف بیخود وچرت وپرت   میزنند  

خود واقعی خودت باش       اونی باش که هستی ومیخوای باشی  

نه اونی که دیگران میخوان       مگه مرتکب گناه شدی؟

مگه خطایی ازت  سر زد؟

با اعتماد بنفس بالا به راحت ادامه بده❤️

توام میگفتی صاحب خونه باید ادم. و به حرف بیاره سوالی بپرسه نظری بخواد برای اولین بار منه مهمون که اولین باره میدیدمشون چی میگفتم جز سلام و تشکر خداحافظ

سکوت خیلی خوبه تا ادم هرچیزی بی ارزشی رو به زبون بیاره من خودم موافق سکوت هستم