یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بعضی وقتا حتی دوست دارم ارتباط بگیرم و حرف بزنم اما خیلی سختمه و نمیدونم چی بگم
اما یه توصیه کوچیک : سعی کن از ی جایی شروع کنی با لبخند زدن و ی سوال یا نظر کوچیک دادن با آدما ارتباط بگیر مخصوصا خانواده همسر چون واقعا لازمه که اعتماد به نفستو نشون بدی و بعدا بتونی راحت نظرتو بیان کنی
میگفتی ترجیح میدم به جای حرف مفت زدن کلا حرف نزنم 😕😄
همسرم،عزیزتر از جانم تو بهترینی. به خاطر همه خوبیهایت ممنونم،تو مهربانترین همسر دنیایی،از اینکه بدون وقفه برای خوشحالی و رفاه من تلاش مکینی از تو سپاسگزارم ،امیدوارم لایق این همه عشق تو باشم هم نفسم... 🩷Ĥ🩷
الان دیگه کسی بهم این حرفو نمیزنه آخه، چون اون موقع اولش بود روم نمیشد حرف بزنم خیلی
ولی مثلا یه بار با پدر شوهرم اینا و خاله ی شوهرم رفتیم بیرون من سر درد شدید داشتم یهو خواهرشوهرم گفت تو هم بگو بخند ما عروس گرفتیم بخنده ما هم شاد شیم، منم گفتم عزیزم سرم درد میکنه
توام میگفتی صاحب خونه باید ادم. و به حرف بیاره سوالی بپرسه نظری بخواد برای اولین بار منه مهمون که اولین باره میدیدمشون چی میگفتم جز سلام و تشکر خداحافظ
سکوت خیلی خوبه تا ادم هرچیزی بی ارزشی رو به زبون بیاره من خودم موافق سکوت هستم