2777
2789
عنوان

من اصلا شوهرمو دوست ندارم

194 بازدید | 13 پست

همه میگفتن بعد ازدواج مهرش میفته 

ولی  من وقتی اومد خواستگاری هیچ حسی نداشتم دیگ ازدواج کردم الان بعد ۱۵ سال زندگی اصلا دوسش ندارم فقط ازلحاظ اینکه  مالی تامین کنه بهش  نیاز دارم

البته خودشم بی نقصیر نیست 

هیچ کاری نمیکنه نه محبتی نه زبون نرمی نه خریدی نه گردشی 

وای از اوناست ک کافیه بگی بریم بیرون چنان دادوبیداد میکنه بچه ها میگن برگردیم 

عادت  کرده ما بمونیم خودش جمعه ب هزار بهونه بره بیرون 

حتی یک بار نبرده خرید لباس 

فقط عید مثلا دوتومن میزنه میگ برید خزید لباس میدونه با دوتومن برای دوتا بچه و من لباس نمیشه 

همش فحش میده ب خانواده ام 

خانواده ی خودشم ازخودش سنگ تر اصلا دعوتش نمیکنن حسابش نمیکنن بعد ک بهش میگم میگ تو بدی 

پولم ک نداره اهل پیشرفت وریسک کردن نیست 

اهل تفریح و  رستوران و سینما نیست 

حسرت کافه رفتن ب دلمه 

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اه همیشه میگم وقتی همون اول کسیو دوست نداشته باشین محاله بره تو دلتون

ولی حیف ک ب ما برعکس گفتن 

گفتن بعد ازدواج محبت میفته

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

دیگه دوتا بچه آوردی باید بسازی . تا میتونی با زبون سعی کن تغییرش بدی. با چند تا دوست خونوادگی سعی کن ...

میدونم دیگ کار از کار گذشته 

منم بی تفاوت شدم 

اونم اهل تغییر نیست 

فقط باید بسازم وبسوزم

وای یا خدا ۱۵ سال با کسی زندگی کردی که هیچ علاقه ای بهش نداشتی؟؟ یعنی واقعا هییییییچ حسی بهش نداری؟؟ ...

نه فقط بخاطر بچه ها ادامه پیدا کرد 

خونه باشه نمیتونم تحملش کنم حتما دعوامون میشه 

شاید میدونسته از اول دوستش نداشتید واکنش نشون میداده برای مردها خیلی مهمه همسرشون دوستشون داشته ب ...

بله میدونسته 

چون از اول نمیخواستمش هی اومدن رفتن 

نامزدی عقد طلاق میخواستم نذاشتن 

تا بچه اول همش جنگ دعوا بحث خانوادش دخالتاشون تا پای دادگاه بعد دوباره وساطت بقیه 

دیگه انقدر ب درودیوار زدم نذاشتن طلاق بگیرم منم بیخیال شدم 

نه فقط بخاطر بچه ها ادامه پیدا کرد خونه باشه نمیتونم تحملش کنم حتما دعوامون میشه

کاش به حرف ارافیان گوش نداده بودی واقعا نادونن اونایی که میگن بعد ازدواج مهرش به دلت میفته، تمرکز کن رو نکات مثبتش باعث میشه حس بهتری بهش داشته باشی اگه ظاهرش مورد پسندت نیست ازش بخواه که اونجوری که تو میخوای بشه

ولی حیف ک ب ما برعکس گفتن گفتن بعد ازدواج محبت میفته

دقیقا ولی هرکی هم بگه دوره آشنایی هستم  من دوسش ندارم یا بگه خوشم نیومد میگپ بهشیا میگن  ازدواج سنتی بعدش عشق  بوجود میاد یا دوستی فرق نمیکنه همینو میگم بهش عشق و  تو زندگی جستجو نکن همون اول باید یه جرقه ای بزنه تو قلبت که بله رو بدی ..تو دوستی هم همینطور میگن اولین پسری که اومده خواستگاری دوست بودیم بزار بله بدم بعد خوشم میاد ..باز میگم دوستی و سنتی فرق نداره کسی که نره تو دل محاله بره تو. دل

بله میدونسته چون از اول نمیخواستمش هی اومدن رفتن نامزدی عقد طلاق میخواستم نذاشتن تا بچه اول همش جنگ ...

عزیزم شما که داری زندگی میکنی به دلایلی که داری 

با یک تراپیست صحبت کن راه حل بگیر  زندگیت و بخاطر خودت و بچه هات نجات بده ،   مردها خیلی لجبازن  اگر رو دنده ی لج بیوفتن  زنشون و گرفتار میکنن .......

کاش به حرف ارافیان گوش نداده بودی واقعا نادونن اونایی که میگن بعد ازدواج مهرش به دلت میفته، تمرکز کن ...

هیچ چیز مثبتی نداره 

منم خودمو زدم ب بی خیالی 

انگار ک هیچی برام مهم نیست 

باز همون اطرافیان ول‌کن نیستن ک چرا شوهرت خرج نمیکنه چرا پیشرفت نمی‌کنید چرا لباس نمیخره 

چرا چرا چرا 

بابا ولم کنید اگر بد بود چرا اومدید آشتی دادید 

اگر  خوبه چرا ول‌کن نیستین 

منم خط کشیدم رو آرزوهام همش شد حسرت  همش شد ...

مثلا آرامش مسافرت خرید خنده ی شام تو رستوران 

همش شد حسرت 

دیگ هیچی برام مهم نیست 

ولی بدنم داره تقاصشو پس میده با سفید شدن موهام با چروک شدن صورتم بالا رفتن وزنم 

من امیدم فقط ب بچه هامه بااونا خودمو سرگرم کردم اونم نمی‌ذارن میگن ازهمچین شوهری چه بچه ای