2777
2789

سلام.اگه خدا بخواد فردا صبح می خوایم برای خرید عید بریم شهر وان ترکیه.ممنون میشم تجربه هاتونو بگید.برای خودم و دختر سه ساله ام و شوهری می خوایم لباس عید بخریم.

هر کس به خدا توکل کند، پس او برایش کافی است؛ در حقیقت خدا کارش را به انجام میرساند.( سوره طلاق- آیه3)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با پرواز ؟هزینه رفت و امد چقدررمیشه؟ 

نهه عزیزم ما تبریزیم.با ماشین میریم تا مرز رازی از اونجا با ماشین های ترکیه تا خود وان.

هر کس به خدا توکل کند، پس او برایش کافی است؛ در حقیقت خدا کارش را به انجام میرساند.( سوره طلاق- آیه3)
همه چي عاليه فقط دم مرز ايران خيلي شلوغه و وحشي بازي ولي تو تركيه عاليه بازار قيمتا و غذاها حتما غذا ...

ممنون عزیزم.شما تازه برگشتی؟

کدوم هتل رفته بودین؟چند گرفته بودین؟

به نظر من تعریفی نداره

من دو ماه قبل اونجا بودم

چیزایی که مورد پسندم بودن قیمتشون بالا بود

مثلا یه کاپشن خریدم شد ۵۳۰ لیر، که از لاله پارک یا اطلس هم میتونستم با همین قیمت چیرهای خوشگل ومشابه بخرم

نمیدونم مردم چه جوری اون همه خرید میکردن، چون واقعا چیزهای خفنی نداشتن، تک وتوک خوشگل وشیک بودن

از رستوران ها وغذاهاشون ولی راضی بودم، کلی کیف کردم با غذاهای ترکی

اگه تو تعطیلات برید ممکنه تو مرز رازی خیلی اذیت بشید

مرز بازرگان بهتره

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد، من نه انم که زبونی کشم از چرخ فلک
به نظر من تعریفی نداره من دو ماه قبل اونجا بودم چیزایی که مورد پسندم بودن قیمتشون بالا بود مثلا ی ...

مرسی عزیزم.منم زیاد اهل خرید نیستم.تا از چیزی واقعا خوشم نیاد نمی خرم.ولی یه عده ماشالله دست به خریدشون خوبه.عزیزم کدوم هتل رفته بودین؟خوب بود؟

از قبل هتل رو رزرو کنید

تورهای وان از تبریز، خیلی ارزون وبه صرفه اس، با تور برید بهتره

اسم هتلمون رو یادم نیس چی بود، اما خوب بود

شنیدم یه سری از هتل هاشون داغوووونه، به وقت اتاق گیرتون نمیاد، مجبور میشید برید تو اون هتل ها، واسه همین میگم از قبل رزرو کنید

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد، من نه انم که زبونی کشم از چرخ فلک
از قبل هتل رو رزرو کنید تورهای وان از تبریز، خیلی ارزون وبه صرفه اس، با تور برید بهتره اسم هتلمون ...

ممنون عزیزم.آره از همین می ترسم.ولی شوهرجانم از دوستاش شنیده میری اونجا برای هتل خوب میشه تخفیف گرفت قبول نمیکنه.

ممنون عزیزم.شما تازه برگشتی؟ کدوم هتل رفته بودین؟چند گرفته بودین؟

ما يه آپارتمان گرفتيم كلا چه هتل چه خونه بگيري واسه هر نفر شبي ٥٠ تؤمنه اون موقع كه من رفتم كنسرت ابي بود فوق العاده شلوغ بود و هتل ها پر بودن حتما ديسكو خانوادگي و پارك آبي برين خيلي خوبه