2777
2789
عنوان

چ حرفایی بهم میزنن

129 بازدید | 14 پست

من مجرد بودم دوست پ داشتم و ی جورایی پخش شد و ابروریزی شد منم خیلی سنم کم بود 

بعد ازدواج کردم و ازدواجمم خیلی خوب شد 

شوهرم از تمام داماد های فامیلمون پولدارتره 

با همم خوبیم اولویتش منم نه خانواده اش 

خلاصه زندگیمون خوبه شکر خدا 

بعد ی روز مادرم گفت خاله ات گفته ادم خوبه با فامیل وصلت کنی اما من چون همو اتفاقی ک افتاد و سرصدایی ک بلند شد نیومدم دختر تورو بگیرم!!!!!!!!!

حالا موقع این حرف من پنج سال بود شوهر داشتما 

اصلا کسی مگه اسم پسره  اونو اورد یا دنبالش بوده

شوهره من صدبرابر بهتر از پسر خالمه 

ادامه تو کامنت

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.

بعد پسر خالم چند جا رفت خواستگاری و ردش کردن و سال ها مجرد بود خیلی هم بد نیست ها اما چندجا ردش کردن  و گرنه بد نیست 

تا این ک ی دختری رو گرفت چند ماه پیش 

بعد تو عقد خودش ب مادرش گفته بود یکی ب زنم زنگ میزنه مزاحم داره و کلی دعوا کردن خالمم ب مامانم گفته بود .بعد

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعد این عروس خانوم دو تا گوشی  داشت  ک یکیشو بعد عقد خریده بود و استفاده میکرد 

بعد پسر خالم میره تو گوشی قبلیش عکس های عروس رو با دوست پسرش یا دوست پسراش تو پارتی و کافه و اینا میبینه ک من نمیدونم دقیق چی بوده 

خالمم تا میتونست دعواهای اینا رو ب ما نمیگفت 

تا این ک ی دعوای جدی کردن و پسر خالم حالش بد بود و سیگار میکشید و اینا 

بعد فک کردن کار ب طلاق میکشه 

ما رفتیم خونه پدر بزرگم اونم اومد تا پدر بزرگم رفت سراغ کاری من و مادر و خالم بودیم اسم عروسشو اورد و غیبت کردن بعد گفت عروس من ج...ه بوده مث تو!!!!!! 

شانس پسره منم همین بوده

عجب

خب ی چزی بگو

خب ی چزی بگو

چی بگم والا منم همین مورد برام پیش اومد دقیقا شوهرمم الان بهتر از پسر خالمه 

خالمم چند وقت پیش با عروسش و مامانش دعوا کرد فهمیده بود مامان عروسش ج.نده پولیه و صیغه ای 

چی بگم والا منم همین مورد برام پیش اومد دقیقا شوهرمم الان بهتر از پسر خالمه خالمم چند وقت پیش با عرو ...

شما هم دوست پ داشتی و سرکوفتشو بهت زدن؟؟ 

من شوهرم بهتر از داماد خالمم هست و پسرش 

اخه این الانم ول کن نیست 

عروس خودشم بدتر از من شد اخر

بله عزیزم مشابه شما ولی پشن سرم حرف زدع بودن

جلو کی؟ 

چیا گفته بودن؟ 

حالا دیگه نمیگن؟

خب چرا مادرت جواب خاله تو نمیده؟؟!!!

اصلا یه مدت باهاش قطع رابطه کنه

بگه بیخود میکنی پشت سر دخترم چرت و پرت میگی.دختر من تو مجردی از سر ناآگاهی دوس پسر داشته که از نظر من مشکلی نداره 

اما عروس تو بعد عقد همچنان عکسای دوران دوستی شو با اون پسره رو داره

دختره منو با عروس ج ن د ه خودت مقایسه نکن

خب چرا مادرت جواب خاله تو نمیده؟؟!!!اصلا یه مدت باهاش قطع رابطه کنهبگه بیخود میکنی پشت سر دخترم چرت ...

مادرم جواب نمیده میگه حقته

خودت جواب خاله تو بدهقشنگ با آرامش و متانت بگو من ناراحت میشم از حرفاتاگه قصد بهم زدن زندگی منو ندار ...

میخام کنارش نشینم!! 

تا حرف عروسش میشه پاشم در برم و پشتمو بهش کنم .همصحبتیش نکنم 

اگررررررر جایی حرفی شد با همه این مراعات ها بگم کی اسم پسرتو برده و می دنبال پسره تویه و خودت ج ... ای!خودت و دخترت 

عروست هنوز عکس پسرا رو نگه میداره و ... 

اما اولین راهم دوری ازشه 

خصوصا اسم عروسش میاد بحث باز میشه پاشم برم