2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم

خب قصدش جدیه ی ارایش ملو رفتی اونجا میگی مثلا من تا یساعت و نیم وقت دارم و اینا ....اگه کیک و اینا سفارش دادی ذره ذره بخور با دهن پر حرف نزنی یا بخندی منه احمق یبار این شکلی بگا رفتم....ریلکس رو صندلی بشین خیلی ولو نشو خیلی هم به سمت جلو خم نشو ...ارتباط چشمیو حفظ کن نگاتو ندزد لبخند ملیح بزن بعد ی نسم ساعتی مثلا ب گردنبندت دست بزن ببین اونم حرکاتتو دنبال میکنه مثلا اونم به موهاش دست بزنه یا ن....اگه این کارو کنه ینی حواسش شیش دنگ توعه ...گوشی نگیر دستت اگر اون گرفت توام بگیر یا یکم سرد نگاش کن ....دیگه رفتنی ی تعارف ریز کن ک من حساب کنم وقتیم حساب کرد چیزی نگو رفتید خونه بگو خوش گذشت تنکیو 

اره راست میگی تا الان خودم بودم راحت بودم

اره چون قراره یه عمر کنارش باشی با نمایش یازی کردن ادیت میشی سعی کن اولشه یکم سنگین رنگین تر باشی مثل همیشه به خودت برسی یه کوچولو بیشتر

بخاطر کسی تغیر نکن

بزار بخاطر خودت عاشقت شه

واااییی مرسییی جیگر 😘فقط لباس چی بپوشم ؟

قربونت لباس یجوری بپوش نه خیلی ساده باشه ن خیلی باز و جینگول پینگول شلوار بگ یخی با کراپ کوتاه و شومیز رنگای خنثی استقاده کن عطرم بزن عینک دودیم بزن اکسسوری زیاد ننداز یکی دوتا حلقه و گوشواره خوبه