2777
2789
عنوان

سوپرایز همسرم

3509 بازدید | 257 پست

دیروز مرخصی گرفته بودم تا خونه رو تمیز کنم. سخت مشغول خونه تکونی بودم ساعت ۲ همسرم که رئیسم هست گفت بیا دفتر باید کارات رو انجام بدی کلی کار داریم. منم لب به اعتراض گشودم😡😡که من خونه ام بهم ریخته و کلی کار دارم همسر جان گفتن زودتر کارات رو تموم کن وقتی اومدم خونه همه جا مرتب باشه. من ساده کلی عصبانی شدم که چقدر این مردا نفهمن.

زنگ زدم قالی شویی تا بیان فرشارو ببرن که گفتن امروز نمیتونیم بیایم منم دوباره عصبانی شدم که عجب روز مزخرفیه.

تا ساعت ۷ تمام خونه رو مرتب کردم.

منظم و مرتب و آرایش کرده منتظر ورود همسر جان بودم.

زنگ در رو زد طبق معمول با خنده در رو باز کردم دیدم همسر جان و دوستام همه با هم با کیک پشت در هستن داشتم سکته میکردم از خوشحالی.

هنوز از شوک اول خارج نشده بودم که عشقم کادوم رو بهم داد و دوباره سکته کردم.

سال ۹۶ نی نی قشنگم میاد تو دلم.💖💖💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم یه دستبند خیلی کوچیک اما اندازه دنیا برام ارزش داره اگر خواستی عکسشو میزارم

من مشتاقم ببينم 

عزيزم خوشبخت و خوشحال باشي هميشه افرين به همسرت اميدوارم هميشه همينطور بمونه واست