2777
2789

هر چند ساعت رو یه اخلاقیه بخدا دیگه تحملم تموم شده از دستش چن وقت پیش تا طلاقم پیش رفتیم خودش فهمید نمیتونه از پس پسر نه سالم بر بیاد شروع به موس ووس کردن کرد امروز صبح بچه رو بردم مدرسه برگشتم صبحونشو دادم یکم با هم شوخی و اینا کردیم تا اینکه کفت عکسای دیروزتون ببینم با دوستات رفتی بیرون عکسامو دیده کلی دوباره بهم حرب و تهمت زده که تو چرا اینجوری میگردی کرم میریزی برا ی مردا در صورتی که اون جایی که رفتیم برای شوهر دوستم بود هیچ کسی نبود حتی یک نفر افتتاحیه بود تیپ منم مشکلی نداشت اما چون دوتا از دوستام به نسبت من یکم ساده تر میگردن میگفت تو چرا مث اونا نیستی تو بتبد مث اونا باشی گفتم من همینم روانی چن ساله همش رو مخمی بسه ولم کن الان  وباره درو کوبیدو رفت قهر کرد خسته شدم ازش بخدا دیگه حالم از اخلاقش بهم میخوره روزایی که خونس عقم میگیره عکس میزارم یه لحظه ببینید این تیپ واسه داخل یه باغ موجیک که فقط خانوم بودیم زشتهشما قضاوت کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی وقته عکس تو نی نی سایت ندیدم 

گویا برا اینم باید چله بگیرم(مثل بقیه حاجتام)😅😅😅

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅