2777
2789

خدایا

آرزو به دل حیوون خونگی نمیرم😫

کلی ایده دارم پولدار شم از همین طریق😩😩

خدایا من تلاشم رو میکنم تو کمک برسون دوستت دارم😩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیا اشتباههاینکه حیوون بیارم خونه خانوادم میخوام گول بزنم بگم اینا پروژه های دانشگاهه

بیشترش اونجا با گاو و گوسفند کار دارید 

بعد هم هم خواب گاهی داشتیم دامپزشکی بود اکثرا ازشون فراری بودیم چون با خودشون کک می اوردن خوابگاه 

کک که بیافته تو لباس و رخت خوابت تا چند ماه درگیر شستشو نیش حشره و خارش بدن هستی

بعد تصور تو اون سگ های گوگولی هست در صورتی که اکثرا با سگ های نگهبان بزرگ وحشی باید سر و کله می زدن

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

چیا اشتباههاینکه حیوون بیارم خونه خانوادم میخوام گول بزنم بگم اینا پروژه های دانشگاهه

بعد آنقدر درس هاشون سنگین بود هیچ کدوم وقت این کارها رو نداشتن 

پروژه دانشگاه! 😂 یادمه دانشگاه یه گاو داری داشت اکثر وقت ها اونجا بودن یه دست کش باید دستشون می مردن و فرو می کردن تو پشت گاو بعد استادشون گفته بود با دست غیر مسلطتون باید این کار بکنید!  گفته بودن چرا؟  گفته بود چون اگه گاو وسط معاینه نشست و دستتون اون داخل شکست حداقل دست مسلط نباشه!  

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

بیشترش اونجا با گاو و گوسفند کار دارید بعد هم هم خواب گاهی داشتیم دامپزشکی بود اکثرا ازشون فراری بود ...

واقعا کک میوردن ؟؟

من مشکل ندارم با گاو و گوسفند دوست دارم‌اتفاقا 

سگ هم دوست دارم هر جورش رو

میگن خیلی کثیف کاری داره

😂😂😂😂😮😮خیلی سنگینه درسهااا؟؟؟؟

تقریبا شبیه پزشکی هست پزشک ها بدن انسان کامل باید بشناسن اینها بدن انواع حیوانات 

بدبخت ها همه اش در حال درس خوندن بودن 

تازه استادشون می گفت شما بیشتر از پزشک ها باید درس بخونید  چون اونها مریض هاشون می تونند حرف بزنند و علایمشون بگند  ولی مریض های شما یه موجودات زبون بسته هستن که خودتون باید آنقدر علم و مهارت داشته باشین که همه علایم از روی ظاهر بتونید تشخیص بدین