2777
2789
عنوان

متاهلی یا مجردی

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 47 پست
منم ۱۸سالمه متاهلم و بشدت راضیمباید انتخابت درست باشه

عزیزم درسته

ولی خیلیا نقش بازی میکنن آدم نمیدونه چی به چیه

منم تا حالا حتی با یک پسر هم کلام نشدم که بشناسم خیلی سخته و استرس دارم🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخواید استخاره کنیم ؟؟؟

نه استخاره دراین موردصحیح درنمیادچون بایدبه عقلت رجوع کنی

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

عزیزم درستهولی خیلیا نقش بازی میکنن آدم نمیدونه چی به چیهمنم تا حالا حتی با یک پسر هم کلام نشدم که ب ...

استرست طبیعیه منم مثل خودت بودم

شب اول که باهم رفتیم بیرون خیس عرق شدم دست و پام میلرزید

اینایی که گفتی درسته ولی موافقی پول ۹۰ درصد مشکلات رو حل میکنه؟

نه اصلااینومنی که ازدواج کردم میفهمم منم۴سال پیش که همسن شمابودم ازدواج کردم

اخلاق اخلاق اخلاق  مهمترین ملاکت باشه

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

درستهولی کو همچین پسری خواهر

هست توکلت به خداباشه بسپربه اون خودش کمکت میکنه

سنتی

من چون خانواده سختگیری دارم ازدواجم صد در صد سنتی میشه

همش فکر میکنم که اگه ازدواج کنم بعدش گذشته طرفو بفهمم چه حالی میشم یا اینکه هنوز تو فکرِ رابطه قبلیش باشه چی؟

شما راضیی؟

استرست طبیعیه منم مثل خودت بودمشب اول که باهم رفتیم بیرون خیس عرق شدم دست و پام میلرزید

وای من حتی بهش فکر میکنم دست و پام یخ میشه

حالا ببین اون موقعه چقدر سوتی بدم

نه اصلااینومنی که ازدواج کردم میفهمم منم۴سال پیش که همسن شمابودم ازدواج کردماخلاق اخلاق اخلاق مهمتر ...

اتفاقا زنداییم همینو میگه

میگه مرد باید اخلاق داشته باشه بقیه چیزا درست میشه

ولی بعد از اخلاق پول مهمه واقعا