2777
2789
عنوان

عنوانِ خاصی ندارم بیا ببین😂

119 بازدید | 15 پست

یه پسر دایی دارم از بچگی با هم خیلی صمیمی بودیم خیلی هوای همو داشتیم دیگه وارد دوره نوجوونی که شدیم حتی به هم نگاهم نمی‌کنیم نمیدونم چرا البته من مشکلی ندارم باهاش اون اولین بار شروع کرد بی توجهی کردن خیلی وقتا میاد با همه دست میده به جز من قیافه میگیره رد میشه😐

چند وقت پیش یه ف.ال گرفتم گفتش که پسر داییت بهت علاقه داره

منم ازش بدم نمیاد ولی این کاراش بهم بر میخوره خب اگه علاقه داره این کاراش چیه دیگه

ظاهرشو ایناشم اصن تایپم نیستا ولی دیدین میگن به دل که بشینه دیگه تایپو اینا مهم نیس؟انگاری اونجوری شدم

چند وقت پیشم زنداییم بهم گفت زود ازدواج کن بعد پسرداییم بهش چپ نگاه کرد زنداییم گفت نهههه شوخی کردم😂

ولی واقعا این کاراش این قیافه گرفتناش رو مخه چند باری منم تلافی کردم باهاش دست ندادم🥲😂

یه بارم اومد دست داد دستمو محکم فشار داد😐😂

من نمیدونم واقعا سردرگمم اطرافیان شما کسی بوده که اینجوری رفتار میکرده ولی علاقه داشته؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندسالشه؟اهمیت نده اگه واقعا بخوادت رفتارشو درست میکنه

گویند که گر می بخوری عرش بلرزد/عرشی که به یک جام بلرزد به چه ارزد؟/در خانه ی ما زیرزمینی است که در آن/یک خُم بخوری خشتی از آن نیز نلرزد              خیام💗
جفتمون ۱۸ ولی من چند ماه بزرگترم

طبیعیه سنی ندارین چندسال بعد معلوم میشه دوستت داره یانه

گویند که گر می بخوری عرش بلرزد/عرشی که به یک جام بلرزد به چه ارزد؟/در خانه ی ما زیرزمینی است که در آن/یک خُم بخوری خشتی از آن نیز نلرزد              خیام💗
فکر میکنن خیلی باحالن ولش کن بیخیال

آره دقیقا منم از این همین حرصم میگیره

کاری ندارما ولی من از همه لحاظ ازش سرترم الان باید منو رو هوا بزنه نه اینکه قیافه بگیره😂

آره دقیقا منم از این همین حرصم میگیرهکاری ندارما ولی من از همه لحاظ ازش سرترم الان باید منو رو هوا ب ...

میدونی فکر میکنن حالا که بزرگ شدن اون صمیمیتو باید بردارن 

این پسر عمه منم خیلی چسی میاد خودشو میگیره و اینا سگ محلش کن حالش جا میاد

میدونی فکر میکنن حالا که بزرگ شدن اون صمیمیتو باید بردارن این پسر عمه منم خیلی چسی میاد خودشو میگیره ...

آره یکی دوبار محلش ندادم بعد دیدم همش زل میزنه بهم

میدونی هر چقدر به آدما کم محلی کنی بیشتر میان سمتت

کلا ببین خودت باش خنثی ببین چی پیش میاد

آخه تقصیر خودمم هست دلم نمیاد🤦🏻‍♀️

ببین یه حسی دارم هم ازش خوشم میاد هم اون رفتاراش دلمو زده نمیدونم واقعا چی به چیه

ای بابا😂وا بده دختر بزار خودش پیش بره خود به خود درست میشه هرچیزی که باید

هعی🥲😂

یه خوابم دیدم که یه پیرزن اومد گفت اسم شوهر آیندت ابولفضله😐😂

اسمِ پسر داییم همینه