2777
2789
عنوان

تجربه از بین بردن لک پوست

378 بازدید | 18 پست

سلام دوستان کیا تجربه ای برای پاک کردن لک های صورتشون داشتن من لک صورت داشتم قدیمی با یه ماسک برنج خونگی به مدت 3 ماه هر شب استفاده کردم نتیجه دیدم لک هام پاک شدن شما چه تجربه ای داشتید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوس دارم پوستم روشنتر بشه و لک ها بره چه ماسکی پیشنهاد میکنین که آسونم باشه

برای نی نی دار شدن همه بی نی نی ها ومن دعا کنین  درزمین عشقی نیست که زمینت نزند،آسمان را دریاب
کک و مک زیباییه و از بین نمیره اگر هم موقت بره دوباره برمی گرده اما توی اروپا نماد زیباییه صورته

مال من زیبا نیست یه طرف صورتم داره 

و چه ها که نکشیدم به خاطرش  

برای نی نی دار شدن همه بی نی نی ها ومن دعا کنین  درزمین عشقی نیست که زمینت نزند،آسمان را دریاب
چرا اینجوریه خوب ادم زشت میشه اینجوری من خودمم دارم میخوام برن

چون توی ایران افرادی که کک و مک دارند کمه به نظر زشتی میاد اما من فکر می کنم افرادی که کک و مک دارند زیبا هستن چون معمولا رنگ موها و پوستشون هم روشنه

چون توی ایران افرادی که کک و مک دارند کمه به نظر زشتی میاد اما من فکر می کنم افرادی که کک و مک دارند ...

کک ومکی که ریز و کمرنگ باشه ومثلا اطراف گونه باشه و  یکنواخت قشنگه. نه اینا ک قهوه ایی تیره اس و کل صورت پخش و بزرگه

من کک ومک دارم ولی درمان نشده

نمی‌دونم که برای کک مک مفیده یا نه ولی من پوستم تو سنه بلوغ که بودم هی میخارید جوش میزد منم که هی صورتم میخاروندمش تبدیل به یه لک خیلی بزرگ رو گونم شد خیلی بزرگ بود جوری که اثلا با کرم پودر کاور نمیشد در این حد بعد یه روز تو اینستا دیدم ماسک برنج درست کرد می‌گفت عالیه هرشب میشه استفاده کرد منم استفاده کردم عالی بود😍😍😍ولی سخت بود هرشب رو دوستت میزاشتن🥲 

طرز تهیه 

من با برنج ایرانی درست میکردم 

یک قاشق کافیه برنج برنج رو بپز خوب که شفته شد بریز مخلوط کن بعد شیر و گلاب اضافه کن شیر یا گلاب رو زیاد اضافه نکنید چون مواد ماسک خیلی رغیغ میشه پس سعی کن کن یه ماسک ژله مانند درست کنی تا 3 تو یخچال قابل نگهداریه البته تو شیشه من به مدت3 ماه استفاده کردم نتیجه گرفتم من پوستم خیلی خشکه حساس  حساسیت نزدم هر شب باید استفاده کنی تا نتیجه بده ولی اولش صورتتو با شوینده مناسب بشور تا بهتر نتیجه بده! بعد ماسک. حتما صورتتو مرطوب کننده بزن حتما یادت نره ( خیلی زیاد شد تایپیکم )🤣🤣 ولی وقعن نتیجه داد من صورتم وقعن خیلی حساس جوش بزنم جاش میمونه🥲