2777
2789

خواهرم بچه از دست داده.یدونه بچش از دست داد..بجای ک تکیده بشه عکس دخترش قاب خونه باشه یا غصه بخوره حداقل یا علایمی نشون بده ک داغدار بچش باشه....روز بروز بیشتر ب خودش میرسه.همون دوماه اول رنگی پوشید گفت نمیخام غصه بخورم روانم بهم بریزه فقط میخام عشق و حال کنم...لذت ببرم از زندگی.مگه قبلا نمیگفتن کسی ک داغداره میگفت خدامن بکشه ببره پیش بچم..امید ب زندگیش صدبرابر شده..عمل زیبایی کرده..اعتماد ب سقفش بالا رفته.بچه دارم نمیشه.جایی ک غصه بخوره نمبره.چیزی ک ناراحتش کنه ازش دوری می کنه.اسم بچش نمیاره کسی هم حرفش نمیزنه...انگاز از خودش میخاد ی هویت جدید بسازه..برای من قابل هضم نیس ولی هیچوقت نخواستیم حرفی از بچش بزنیم.بنظرتون این چ رفتار عجیبی هست ک داره؟؛طبیعیه؟

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

عزیزم حواستون بهش باشه این آدم ت تنهاییش دق میکنه اگ اینکارو نکنه دق میکنه سخته خیلی سخته 

《کمتر اهمیت بده ، بهتر زندگی کن》🫰🩷                               لینک گروه خانه داری و نظم خانه.   https://t.me/+Ik1uG0iH8B8yOTM0

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلومه دختره تودار و قویه 

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

عزیزم حواستون بهش باشه این آدم ت تنهاییش دق میکنه اگ اینکارو نکنه دق میکنه سخته خیلی سخته

بابا دق کجاشه ماشبن زیر پاش مارو ادم حساب نمی کنه مدام درحال عشق و حال و تفریح و بیرونه و حسابی ب خودش میرسه.ب من میگه تو انرژی منفی بهم میدی دوس ندارم بیام پیشت.من جای شاد دوس دارم😑

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

شاید تو طاهر اینطوریه 

منم همچین آدمی هستم

تو تنهاییم زجه میزنم اما پیش بقیه میخندم که کسی به خاطر من ناراحت نشه

برای نی نی دار شدن همه بی نی نی ها ومن دعا کنین  درزمین عشقی نیست که زمینت نزند،آسمان را دریاب
شما که باید خوشحال باشی حداقل افسرده نیس شایدم فقط تو ظاهر اینجوریه

همون چند ماه اول خودش پیدا کرد اصلا عذادار نموند..شش سال و نیم مبگذره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

از غم و اندوه فرار میکنه

تو نمیدونی شباش رو چجوری صبح میکنه

نمی‌دونی تو فکرش چه خبره

کاملا رفتارش طبیعیه

آدم بعضی جاها زورش یه غم نمیرسه و تسلیم میشه خواهرت تسلیم غم شده که توان مواجهه باهاش رو نداره اینقدرررر خودشو درگیر کرده که نخواد فکر کنه حتی

خداروشکر که نباخت زندگیش رو خداروشکر که خدا بهش صبری عظیم عطا کرده انشالله که جا نزنه و همینجوری ادامه بده

یه روش هست برای کنار آمدن ما که از درونش خبر نداریم خدا بهش صبر بده

ممنون عزیزم..راهکار عجیبی داره شاید دور از جون ما بودیم اینطوری نبودیم ک راحت بگذریم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

همون چند ماه اول خودش پیدا کرد اصلا عذادار نموند..شش سال و نیم مبگذره

خب 6 سال که میگذره بعذم شما چ میدونی اون شبا چه حالی داره بهتره زود قضاوت نکنی 

هیچ وقت هیچ چیز از هیچ. کس بعید نیست 
ولی کسی از دلش خبر نداره قطعاشاید داره تلاش میکنه از پا در نیاد

بخدا از من بشخصه شادتره از خیلی از ادمای دیگه شادتره..اصلا سرمسته و جای ک غم باشه یا اخم باشه نمیره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...